up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Black diamond Quickdraw Hot Forge Hybrid 12 Cm

plus
Black diamond

Black Diamond Quickdraw Hot Forge Hybrid 12 Cm

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Black diamond Quickdraw Hot Forge Hybrid 12 Cm

Med en ny hæng fri gratisorgeorge keylock karabiner på toppen og vores redesignede lette, let klipning klassiske HotWire karabinhætte på
bunden, der er farvet for et visuelt klatremål, kombinerer Black Diamondrafforge Hybrid Draw glat udklipbarhed med wiregate-funktionalitet. Den 18 mm Polyester Dogbone er ikke kun holdbar og let at gribe, men den har vores indsættelse af strikjakke for at holde bundlinjen i den optimale klipningsposition.


Funktioner:

Nye yardorge på toppen og redesignet HotWire-wiregate i bunden
Farvet bund HotWire karabiner til visuelt mål under klatring
Låse fri nøglåse top kegle til let klipning af bolt
Udstyret med en 18 mm polyester hundeben med strikjakke
Hvis du vil lære mere omkring Black diamond Quickdraw Hot Forge Hybrid 12 Cm, eller andre varer fra Black diamond i Klatring udstyr kategorien af trekkinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine udendørs aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Quickdraws kollektioner, du kan vælge udendørs fra Black diamond, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Black diamond Quickdraw Hot Forge Hybrid 12 Cm

Farve
Blå

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Black diamond Quickdraw Hot Forge Hybrid 12 Cm

Bd hotforge hybrid quickdraw

-

Meget elegant. Jeg kan især godt lide kombinationen af porte.

Black diamond Quickdraw Hot Forge Hybrid 12 Cm

Godt produkt

-

Fantastisk produkt og god værdi for pengene.

Black diamond Quickdraw Hot Forge Hybrid 12 Cm

Sort diamant quickdraw

-

Brutal, ikke mere. Jeg kan varmt anbefale dem, hvis du især kan lide materialet fra dette mærke. Det ser også ud til at det har en fremragende brugstid. Meget glad.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up