up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Black diamond Seletøj Solution Guide

Black diamond Seletøj Solution Guide

plus
Black diamond

Black Diamond Seletøj Solution Guide

Produktbeskrivelse Black diamond Seletøj Solution Guide


I denne mulighed præsenterer BLACK DIAMOND dig den nye sele til klatring og bjergbestigning SOLUTION GUIDE SELLE , det er en limited edition sele med signaturen fra den amerikanske klatrer Alex Honnold.

Den præsenterer et dynamisk design med et superlet bælte, der er blandet med Fusion Comfort-teknologi for at give beskyttelse og komfort. Den har fire trykstøbte værktøjsholdere.

Benstropperne er lavet af åndbart, hurtigttørrende stof. Med 4-vejs strækstof for fleksibilitet.
Uanset om du er i dalen, laver et gratis bud på kaptajnen, eller pounding tonehøjde efter tonehøjde ved creeken, er løsningsvejledningen beregnet til tradklatring. Ved at bruge en ultra slidstærk konstruktion bestående af Super Fabric ®-et slidbestandigt stof, der er infunderet med små beskyttelsesplader, kan Solution Guide modstå dag efter dag med robust anvendelse. Holdbarheden er matchet med kompromisløs komfort, hvilket er et resultat af en konturformet pasform og vores Fusion Comfort Technology, der introducerer tre separate tråde af lavprofilering i både de faste bensløjfer og taljen for at skabe overlegen belastningsfordeling og samtidig reducere trykket på følsomme punkter . Med fire trykstøbte tandhjulsløkke og en femte tandhjulsløkke til dit ekstra kit er Solution Guide den ultimative tradklatrende arbejdshest.

Funktioner:

Ultra slidstærk konstruktion bygget med Super Fabric ®

Letvægts waistbelt og ben loops med Fusion Comfort TechnologyTM

Konturformet pasform til overlegen komfort og rækkevidde af bevægelse

Faste benløkker

Fire trykstøbte tandhjulsløkker

Femte gear løkke til ekstra kit

Justerbare udløselige elastiske stigerør


Er du vild med Black diamond Seletøj Solution Guide? Kig i vores udendørs afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Klatring udstyr, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye udendørs produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Klatring udstyr, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Black diamond Seletøj Solution Guide

Farve
Grå
Køn
Mand
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Black diamond Seletøj Solution Guide

God kvalitet/pris

-

Modstandsdygtig og funktionel. modtaget hurtigt

Black diamond Seletøj Solution Guide

Elsk dette

-

Jeg foretrækker den slanke linje af løsningsselen, og jeg ville have en helt sort version, så jeg valgte guiden. Den er ikke så blød som min sædvanlige sele, men virker SUPER slidstærk, så jeg vil ikke bekymre mig om at slide den udenfor ved klippen. Meget glad.

Black diamond Seletøj Solution Guide

Fremragende sele

-

Fremragende sele, let og funktionel. Komfortabel

Black diamond Seletøj Solution Guide

Profil

-

Hurtig ved levering. Produkt i perfekt stand. Lille og praktisk bæretaske.

Black diamond Seletøj Solution Guide

Super let

-

Flot sele, let og funktionel efter hensigten!

Black diamond Seletøj Solution Guide

Komfortabel og let

-

Komfortabel som få andre, meget let for sin ydeevne og transporttasken sikrer, at den fylder meget lidt i rygsækken. Jeg dyrker hovedsageligt sportsklatring, men jeg synes, at komforten er det værd i forhold til andre lidt lettere.

Black diamond Seletøj Solution Guide

Perfekt

-

Perfekt vare, professionel levering, professionelt personale

Black diamond Seletøj Solution Guide

Perfekt

-

Meget godt produkt; passer perfekt. Jeg vil virkelig prøve det.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up