up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Black Diamond

KLATREUDSTYR

KLATREUDSTYR

Rygsække

Rygsække

BELYSNING

BELYSNING

Polakker

Polakker

Fodtøj

Fodtøj

Tøj

Tøj

Afdelinger

Belysning

Beskyttelser

Børnesko

Børnetøj

Camping

Damesko

Dametøj

Elektronik

Herresko

Herretøj

Hydrering

Klatring Udstyr

Markedsføring

Rygsække Og Kufferter

Soveposer

Telte

Vandreture

Alle( Black Diamond )

Black diamond

Black Diamond startede sin forretning i den enorme ski- og bjergbestigningsindustri i 1957. Medarbejdernes dedikation og hårde arbejde har været med til at nå de erklærede mål på kortere tid. Black Diamond tilbyder kvalitetsprodukter, som er nødvendige at have, når du planlægger at stå på ski og klatre. Hvis du elsker klatring, vandreture, trekking, camping og skiløb, er du på det rigtige sted. Få det bedste campingtøj, rygsække, handsker, sko og tilbehør til de mest rimelige priser.

Hvis du kan lide at øve dig i klatring, så tag et kig på det udstyr, Black Diamond stiller til din rådighed. Med Black Diamond-hjelmen til at beskytte dig, selen og Momentum-klatreskoene bliver din klatring mere sikker.

Black Diamond vandresko bliver mere og mere populære på grund af deres elegance og stil. Med alt udstyr såsom stegjern, isøkser, handsker og stænger, vil oplevelsen af at stå på ski eller vandre i snedækkede områder være mere behagelig at erobre toppen af bjergene.

clouse menu Luk