up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Børnesko udendørs

Børnesko udendørs

Find et bredt udvalg af Børnesko-produkter til udendørs. Oplev de bedste tilbud hos trekkinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Børnesko

Mærker for Børnesko

Typer af børnesko

Støvler

De fleste støvler omslutter primært foden og tarsus, mens nogle også skjuler en del af nedenstående kalv. Nogle støvler strækker sig op ad benet, sjældent så langt som hængslet eller også hoften. Støvler til børn er tilgængelige på Salomon , Salewa , Columbia , Adidas , The North Face .

Klatresko

Klatresko er en bestemt slags fodtøj beregnet til klatring. Almindelige klatresko har en tæt pasform, begrænset, hvis der er vat, og en kedelig, tyktflydende gummifod med en omfattende gummirand. Klatresko er tilgængelige på mærker som La Sportiva , Millet , Black Diamond , Scarpa , Ocun .

Sandaler

Sandaler er en fri type fodtøj, der består af en bund fastgjort til brugerens fod af bånd, der passerer over vristen og omkring anklen. Sandaler kan også have en base. Columbia, Adidas , CMP , Merrell , Vaude er berømte mærker af sandaler.

Sko

Skoene er fodtøjsartikler designet til at beskytte og støtte den menneskelige fod. Sko bruges også som et stykke indretning og stil. Designet af sko har diversificeret enormt gennem æraen og kulturen, med funktioner, der er bundet til at udføre. Du kan købe skoene til børn fra Salomon, Salewa, Columbia, Adidas, CMP.

Hjemmesko

Tøfler er afslappede, ømme, slip on fodtøj, der regelmæssigt bæres indendørs. Tøfler kan produceres af en række forskellige materialer, såsom ruskind, klud og læder, selvom lædertøfler normalt er sværere at komme forbi. Crocs er det bedste mærke af hjemmesko.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk