up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Sådan vælges basislag

For enhver udendørs aktivitet og eventyr skal du sikre dig et ultimativt lagdelingssystem, der kan beskytte dig mod vejret og udefra. De termiske bundlag, der berører din hud, er grundlaget for et lagdelingssystem. Baselaget inkluderer generelt langt undertøj, en langærmet skjorte og en baselags t shirt. Der er tre hovedovervejelser, der ikke bør ignoreres, når du vælger et grundlag, se nedenfor;

Materiale

Materialet eller stof af basislaget spørgsmål en masse. det afhænger af dine behov og vandringsdestination, hvilken type materiale du skal vælge, om det er syntetisk eller naturligt. Vandring i koldt vejr er et grundlag lavet af uld eller polyester det bedste valg.

Vægt

Et basislag kan være let, mellemvægt eller tungvægt. Et tykt stof vil være lidt tungere, men giver ekstra varme i vinterture. Columbia , CMP , Trangoworld , Icebreaker og Montura er de bedste mærker, der tilbyder baselag til drenge og baselag til piger.

Perfekt pasform

Et baselag skal passe på din krop for at udføre sit arbejde. Den skal ikke være for løs eller for tæt. Så vælg et perfekt baselag i størrelse, og brug det til en behagelig og kampfri vandretur.


clouse menu Luk