up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Brandit Jakke M65 Giant

Brandit Jakke M65 Giant

plus
Brandit

Brandit Jakke M65 Giant

Perfekt match

Produktbeskrivelse Brandit Jakke M65 Giant

FUNKTIONER:

Premium feltjakke, aftagelig linning, skjult hætte, justerbar talje, mange vintage applikationer.

SAMMENSÆTNING:

Yderjakke:

100% bomulds ærmefor:

100% polyester, hætte:

100% bomuld, aftagelig foring: 100% polyester, foring:

100% polyester, rib:

80% polyacryl, 20% polyester, fyldstof:

100% polyester indeholder ikke tekstildele af animalsk oprindelse.
Brandit Jakke M65 Giant findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online udendørs butikken, Brandit Jakke M65 Giant lignende produkter. Vores udvalg i Jakker produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Brandit Jakke M65 Giant

Hætte
With hood
Lukkeanordninger
Lynlåse
Farve
Grøn
Køn
Mand
Alder
Voksne
Lynlås længde
Komplet lynlås
Anbefalet Brug
Hunting

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Brandit Jakke M65 Giant

Smuk

-

Den ankom et par dage efter bestillingen, jeg kiggede på størrelsesguiden, og resultatet blev M, jeg var meget skeptisk over størrelsen, men jeg bestilte den alligevel, da den ankom prøvede jeg den med det samme og resultatet blev.. . ..PERFEKT!!! De er 180 x 75 kg

Brandit Jakke M65 Giant

Elsker det

-

Jeg elsker bare denne jakke, men jeg ville ønske, at forsendelsen var hurtigere.

Brandit Jakke M65 Giant

Lykkelig.

-

Meget tilfreds fra ordren, sporingen til leveringen. Meget godt produkt.

Brandit Jakke M65 Giant

Flot jakke

-

Det er en meget flot jakke, det er en fantastisk varm vinterjakke. Du bliver ikke kold med denne jakke. Du kan stramme snorene i bunden og midten af jakken, så der ikke kan komme vind ind. Den er tung med foret i, men det er let uden det stor værdi jeg betalte 92 euro for at få det til mig her i Irland alt sammen hvis jeg købte det her ville det være 140 euro ville købe mere waveinn jakken er førsteklasses, den er bedre end originalen

Brandit Jakke M65 Giant

Talla

-

Jeg modtog den i dag, og i dag anmodede jeg om en returnering. Alt perfekt, undtagen størrelsen. Jeg er 1,79 og vejer 80 kg. Jeg bestilte L'en, og jeg har masser af den på alle sider uden foret, med den mindre, men jeg ser den også stor. Jeg har lige afgivet en ny ordre på størrelse M.

Brandit Jakke M65 Giant

Tilfreds

-

jakken er faktisk meget stor, jeg var i stand til at returnere den uden besvær, og jeg blev refunderet, lidt lang forsinkelse, men denne side er seriøs, kan anbefales

Brandit Jakke M65 Giant

Perfekt

-

Jeg anbefaler en størrelse mindre, jeg bruger normalt en XL i dette tilfælde har jeg fået en M og den passer mig perfekt....ellers er den en god jakke både til foråret og med polstringen bliver den forårsagtig...

Brandit Jakke M65 Giant

M65 kæmpe jakke

-

Fremragende side, opfølgning kunne ikke være bedre! Til M65 Giants jakken måler jeg 1,77 og har et brystmål på 120. Jeg tog en størrelse L, det passer mig selvfølgelig godt men jeg indrømmer at en størrelse XL ville have været bedre!

Brandit Jakke M65 Giant

Brandit m65

-

Perfekt jakke, behagelig og meget smuk, meget funktionel til det jeg laver, forsendelse uden problemer, selv efter at have fået den forkerte størrelse i den første ordre, returneret og nyt køb uden problemer, alt OK.

Brandit Jakke M65 Giant

Køb

-

fremragende produkt også fordi sammenlignet med andre sælgere koster det 35% mindre

Brandit Jakke M65 Giant

Fed jakke

-

Flot jakke, leveret til tiden til en god pris. Jeg er 5'10", 10sten og slank. Jeg bærer mine jakker i den store størrelse. Størrelsesguide foreslog, at jeg gik efter en lille, men bestilte en medium. Glad for at jeg gjorde det, passer perfekt.

Brandit Jakke M65 Giant

Perfekt, fremragende jakke

-

Den ankom om et par dage, jeg valgte størrelse L, læste anmeldelserne, jakken passede meget stor, så selvom min størrelse er XL, valgte jeg en størrelse en størrelse mindre, den passer mig perfekt, jeg er 1,90, 80 høj kg, kan polstringen indvendigt fjernes.

Brandit Jakke M65 Giant

Perfekt

-

Kvalitetsprodukt, i overensstemmelse med beskrivelsen, hurtig leveringstid, seriøs virksomhed. Jakken er stor, tag plads til en størrelse mindre... Ærmerne er meget lange og skal vendes med vrangen ud. jeg anbefaler

Brandit Jakke M65 Giant

Perfekt

-

Upåklagelig, kvalitet og størrelse, holder dig varm. jeg anbefaler

Brandit Jakke M65 Giant

M65 kæmpe

-

En smuk jakke, i overensstemmelse med beskrivelsen på Waveinn-siden. Den falder upåklageligt, du skal virkelig tage en størrelse under. Jeg er 1m89 høj, og jeg plejer at klæde mig i XL, L er perfekt med en lang ærmelængde (ofte kort i ready-to-wear, når du er høj) Jeg bliver ikke kold, det er helt sikkert, med den meget tykt aftageligt for. Meget tilfreds med mit køb.

Brandit Jakke M65 Giant

Fantastiske perspektiver, jeg kan godt lide det

-

Behagelig jakke med et godt klassisk design, med foret skal den være meget varm, ideel til kolde klimaer, måske gør forskellen på med og uden foer den ret løs. Jeg bærer normalt en L, og jeg bestilte denne størrelse, det vil afhænge af, hvor stramt du kan lide denne type tøj.

Brandit Jakke M65 Giant

Top

-

Efter at have læst nogle modstridende anmeldelser om, hvor stor jakken er, forsøger jeg også at give en klar indikation: Jeg er 1,89 m, 90 kg, atletisk bygget (så ingen ølmave). Normalt ville jeg gå efter XL, men nu, på grund af anmeldelserne, valgte jeg en L. Det passer perfekt. Ikke for stram med foer og ikke for bred uden.

Brandit Jakke M65 Giant

Flot jakke!

-

En jakke der lever op til mine forventninger. Solid, et utroligt udseende, varm, selv uden foret. Jeg havde forventet, at den ville være mere bærbar om sommeren, end den faktisk er. Et par ufuldkommenheder dog, en dårligt tilpasset forsøm, en lille revne på skulderpuden (næsten en fordel, fordi det giver det et mere vintage look), en symaskine "zigouigoui" på ærmet...men intet større. uoverkommeligt . Prisen er mere end korrekt.

Brandit Jakke M65 Giant

Perfekt

-

Behagelig og smuk jakke. Hurtig levering. Alt perfekt.

Brandit Jakke M65 Giant

Perfekt

-

Top kvalitet, rimelig pris, hurtig levering.

Brandit Jakke M65 Giant

Det er en fantastisk jakke, som jeg troede.

-

En meget fed jakke! Den kom til Japan på to uger.

Brandit Jakke M65 Giant

Tres bien

-

Tres bon produit et livreison in 48h tres efficace merci

Brandit Jakke M65 Giant

Nogen

-

god kvalitet godt design

Brandit Jakke M65 Giant

Perfekt

-

Behagelig, smuk og meget varm jakke. XL størrelse perfekt til 180 cm/85 kg. På 4 dage modtog jeg den. Alt sammen perfekt.

Brandit Jakke M65 Giant

Topkvalitetsprodukt

-

Jeg købte den i militærgrøn, og jeg kunne godt lide den. Størrelse S ville være passende for dem, der regelmæssigt og flydende bærer en størrelse M fra nordamerikanske sportsmærker. Det forekommer mig, at den indvendige aftagelige jakke ikke har lommer, men den udvendige har dem til overs, inklusive siderne til hænderne i koldt klima, noget som M65 Standard ikke har, kun de lodrette indgange, som er ikke så pæn og derfor valgte jeg M65 Giant.

Brandit Jakke M65 Giant

Brandit m65 kæmpe jakke

-

Fremragende jakke. Prisen værd.

Brandit Jakke M65 Giant

Rigtig god jakke

-

lige modtaget jakke, to uger til at komme hertil. god tid i betragtning af hvor langt det kom. flot jakke. det store problem er foringen. den er for tyk. det ødelægger størrelsen. jeg er 5 11, vejer 224 lbs. 47 tommer bryst. jeg bestiller XL på alle mine jakker. samt denne gang. med foringen i passer den mig som en large. lynlåsene mødes bare. uden foret, passer som en XXL. det er i 90'erne her, så jeg har bare bryst. foringen ville være for varm i alt undtagen det koldeste klima. Jeg har ikke tænkt mig nogensinde at bruge foringen, så jeg ville ønske, jeg fik den store. uden foret ville det passe som en XL. Jeg plejer bare at have en t-shirt under min jakke. hvis det bliver hjul koldt tilføjer jeg en hættetrøje. også lynlås på vrangsiden, ærmer alt for lange. og alt for små lommer. Jeg tror aldrig, kineserne vil få det rigtigt. Jeg kan godt lide jakken, 100% bomuldsskal, måske kan jeg krympe den ned. Wave Inn et fantastisk sted at shoppe.

Brandit Jakke M65 Giant

Anmeldelse

-

God kvalitetsprodukt

Brandit Jakke M65 Giant

Ser ud og er flot

-

Fra det sekund, jeg tog den på, var jeg ny, at dette var perfekt. Dobbeltforet, med aftagelig inderside, hvis det bliver for varmt. Det minder mig om MASH-filmen. Jeg elsker denne jakke, og prisen på den er meget rimelig

Brandit Jakke M65 Giant

Anmeldelse

-

meget glad for jakken.. god pasform over det hele

Brandit Jakke M65 Giant

Anmeldelse

-

fremragende produkt og levering ikke særlig hurtig, men stadig til tiden

Brandit Jakke M65 Giant

Meget fint

-

Tilfreds med købet, føles godt og forsendelsen meget hurtig

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

 • 30 return

  30-DAGE NEM OG
  HURTIG RETURNERING

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGSHOPPING

 • like or return

  TILFREDSHED MED
  100% GARANTI

 • pice

  LAVESTE PRISER
  MED GARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up