up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Bresser Solfilter Sun Catcher Explore Scientific Newton 150-160 mm

Bresser Solfilter Sun Catcher Explore Scientific Newton 150-160 mm

plus
Bresser

Bresser Solfilter Sun Catcher Explore Scientific Newton 150-160 mm

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Bresser Solfilter Sun Catcher Explore Scientific Newton 150-160 mm

Udforsk Scientifics solfanger-solfiltre med variabel stor blændeåbning er tilgængelige i mange størrelser til at fungere på de fleste teleskoper fra 60 mm op til 10 tommer Schmidt Cassegrain og selvfølgelig alle Bresser og Explore Scientific-teleskoper. Solfiltermaterialet, der bruges, er den nye avancerede 'Solarlite' film fremstillet af verdensberømte Thousand Oaks Optical gennem mange års forskning og udvikling. 'Solarlite' en ny solfilm, der har den optiske kvalitet af glas med fordelene ved imprægneret polymer. Perfekt også til solar astrofotografen.


Funktioner:

Specielt objektivfilter til sikre solobservationer
ISO12312 2 vurderet
Feltstop diameter 127mm
Passer til ydre teleskoprør med diameter fra 150 til 280 mm
Hurtig individuel match med dit teleskopdiameter
Hurtig opsætning Nem brug


Specifikationer:

Dimensioner og vægte:
Samlet længde: 330 mm
Total bredde: 330 mm
Samlet højde: 60 mm
Nettovægt i alt (inkl. tilbehør): 220 gEr du helt vild med udendørs? Få din Bresser Solfilter Sun Catcher Explore Scientific Newton 150-160 mm og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Bresser. Glem ikke vores store udvalg i Camping, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive udendørs er de fleste af vores Teleskoper varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Bresser Solfilter Sun Catcher Explore Scientific Newton 150-160 mm

Farve
Hvid

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up