up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Bushnell Binocular Tripod Adapter

plus
Bushnell

Bushnell Binocular Tripod Adapter

Produktbeskrivelse Bushnell Binocular Tripod Adapter

Gør enhver kikkert stativ klar.


Anbefales til langvarig observation med enhver kikkert på 10x eller mere.


Find Bushnell Binocular Tripod Adapter på lager og til den absolut bedste pris. Besøg trekkinn, din online butik, med udendørs udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Bushnell Binocular Tripod Adapter her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner Bushnell Binocular Tripod Adapter

Farve
Sort
Hvid
Produkttype
Adaptere

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Bushnell Binocular Tripod Adapter

Overholdelse af ordren

-

Perfekt til alt, deadline og produkt efter mine ønsker er jeg glad ... fordi jeg vil være i stand til at observere på en fast måde og sandsynligvis til anerkendelse af mine forskellige Phv-mål

Bushnell Binocular Tripod Adapter

Korrekt produkt

-

Stativet ankom ordentligt pakket og er som forventet. Metallic, godt færdig, den eneste "fangst" er, at tråden kunne være lidt mere langstrakt for at kunne justere den lettere i kikkert. Ellers udfører den sin funktion godt og tester den med 10x50 kikkert på 1 kg. af vægt ca. Tilsyneladende ville det understøtte meget tungere modeller uden problemer.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up