up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Climbing technology Isøks Agile Plus

plus
Climbing technology

Climbing Technology Isøks Agile Plus

Produktbeskrivelse Climbing technology Isøks Agile Plus

Isø til alpinisme og skiløb.

Funktioner:

Ekstremt alsidig, kompakt og stærk;

Anodiseret letlegeringsaksel, hærdet stålhoved og rustfrit stålspids;

Også tilgængelig som sikkerhedssæt ASD PLUS KIT.


På tilbud nu, Climbing technology Isøks Agile Plus til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos trekkinn, Kan du finde udstyr til Vandreture, extra mange Pioletter. Vi har mange forskellige Pioletter, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Climbing technology Isøks Agile Plus

Farve
Sort
Orange

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

God kvalitet

-

Meget godt

Meget godt!

-

Jeg har ikke prøvet det endnu, men produktet er tilsyneladende lige hvad jeg ledte efter. Uovertruffen kvalitet/pris forhold. I mit tilfælde er det primært til mountain snowboarding.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up