up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Climbing technology Isøksesæt Agile

plus
Climbing technology

Climbing Technology Isøksesæt Agile

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Climbing technology Isøksesæt Agile

Snesikkerhedssystem til bjergbestigning, skiture og gletscherrejser.


Funktioner:

- sammensat af isøkse, skovl og hakkedæksel;
- Ud over at den kan bruges som en isøkse, kan den omdannes til en praktisk skovl til udvinding eller konstruktion af et nødly;
- nettaske medfølger.


Specifikationer:

- Længde: 66 cm
- Vægt: 650g
Kigger du efter Climbing technology Isøksesæt Agile, eller andre udendørs varer, der kommer fra Climbing technology, kig i Vandreture afdelingen og Pioletter kataloget. Udover de gode priser hos trekkinn butikken, din online udendørs butik. Kan du også være med i det kæmpe sports fællesskab, hvor du kan læse eller dele dine egne anmeldelser af sport, træning, og fitness!

Funktioner Climbing technology Isøksesæt Agile

Farve
Gylden

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up