up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Climbing technology Sikringsenhed Click Up Kit

Climbing technology Sikringsenhed Click Up Kit

plus
Climbing technology

Climbing Technology Sikringsenhed Click Up Kit

Produktbeskrivelse Climbing technology Sikringsenhed Click Up Kit

Efter den naturlige udvikling af virksomhederne til at producere tyndere og lettere EN 892 dynamiske tovværk, besluttede vi at opdatere markeringen af ​​vores belægningsenhed CLICK UP. Flere interne tests viste, at CLICK UP fungerer perfekt med enkelt reb Ø 8,6 mm. Der er ikke foretaget nogen ændring på enheden, derfor kan alle CLICK UP allerede eksisterende og solgte bruges med enkelt reb fra 8,6 til 10,5 mm.

CLICK UP er en innovativ belægningsenhed udviklet til sportsklatring. Det er nemt at bruge, og dets innovative design har sikkerhedsfunktioner, som forhindrer fejl. Let at bruge, intuitivt og sikkert, det er ekstremt let og kompakt.

Funktioner:

Det giver dig mulighed for hurtigt og fluidt at fodre reb uden at klemme;

Det tillader at arrestere et fald blot ved at trække ned håndens frie hånd;

Det virker uden at det er nødvendigt at handle på løftestænger og bevægelige dele;

Særligt velegnet til begyndere og børn, fordi det er intuitivt og fejlfrit.

Total brugsikkerhed:

Den endelige, men mest grundlæggende funktion er i tilfælde af forkert brug. Skulle apparatet blive brugt forkert, vil CLICK UP fortsætte med at tillade dig at bryde og sænke din partner i fuld sikkerhed takket være de V-formede bremser. Dette er den mest værdsatte funktion, da det undgår flere fejl, der kan opstå under brug af belægningsenheder, mens man klatrer, både indendørs eller udendørs. Det gør CLICK UP den rigtige belay enhed til klatring skoler og klatring gym.

Specifikationer:

Enkelt reb EN 892

Vægt: 115g


Climbing technology Sikringsenhed Click Up Kit vil fuldende dit udendørs udstyr. I vores online butik trekkinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos trekkinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online udendørs butik, Du kan blandt andet finde udendørs udstyr, som passer til Climbing technology Sikringsenhed Click Up Kit.

Funktioner Climbing technology Sikringsenhed Click Up Kit

Farve
Grøn

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Climbing technology Sikringsenhed Click Up Kit

Arbejder godt

-

Let at håndtere. Ikke min favorit, men en selvsikker enhed og et godt valg. Efter at have eje få CT-produkter får jeg stor hensyntagen til dette mærke, overrasket hver enkelt mig med kvalitet og innovation.

Climbing technology Sikringsenhed Click Up Kit

Rope's bedste ven

-

Hvis Don Norman (forfatter af Design of Everyday Things) var en bjergbestiger, ville han vælge dette som sin belay-enhed af valg.

Climbing technology Sikringsenhed Click Up Kit

Awesome enhed

-

Det virker som en buet, men det er sikrere og nemme at bruge. Du kommer ikke tilbage. Jeg foretrækker det til grigri

Climbing technology Sikringsenhed Click Up Kit

Godt!

-

nem at bruge, jeg elsker det!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up