up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Cocoon Sovepose Tropic Traveler Nylon

plus
Cocoon

Cocoon Sovepose Tropic Traveler Nylon

Produktbeskrivelse Cocoon Sovepose Tropic Traveler Nylon

COCOON Tropic Traveler Nylon er en ultra let, kompakt sovepose lavet af materialer af overlegen kvalitet. Dens evne til at ånde og håndtere fugt godt gør den til en fantastisk sommersovepose og en perfekt ledsager i troperne.

Den kan bruges som en enkelt sovepose eller som et tæppe, når den er trukket ud. Lynlåst sammen med andre rektangulære COCOON-modeller med lynlås gør det en seng til to. (COCOON TravelSleepSystemTM)


Funktioner:

2 Vejs nr. 5 Ykk Lynlås
Trækrør
Kompressionssæk


Specifikationer:

Materiale:
Skal: Microlight Ripstop Nylon DWR+
Fyld: Ecopet Performance (100 % polyester, genanvendt fra PET-flasker)
For: Ripstop Nylon


Omsorg:

Maskinvask (30°C; skånsom cyklus) med mildt rengøringsmiddel.
Må ikke bleges.
Må ikke kemisk renses.
Vask farverne separat.Cocoon Sovepose Tropic Traveler Nylon findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online udendørs butikken, Cocoon Sovepose Tropic Traveler Nylon lignende produkter. Vores udvalg i Soveposer produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Cocoon Sovepose Tropic Traveler Nylon

komfort-temperaturgrænse
Over 15 °C
Farve
Blå
Køn
Unisex
Alder
Voksne
Isolation
Fyld af dun

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up