up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Coleman Event Shelter Pro XL Sunwall

Coleman Event Shelter Pro XL Sunwall

plus
Coleman

Coleman Event Shelter Pro XL Sunwall

Produktbeskrivelse Coleman Event Shelter Pro XL Sunwall

Dette tilbehør, der hurtigt kan fastgøres, skaber en væg, der giver beskyttelse af personlige oplysninger og vejr.


Funktioner:

UV Guard ™ solbeskyttelse:
Certificeret laboratorieundersøgelse beviser, at Coleman® UVGuard ™ -beskyttelsesstoffer med en SPF50 giver fremragende beskyttelse mod solens ultraviolette stråler. Korrekt brug af solcreme kombineret med husly lavet med UVGuard ™ -beskyttelsesstof kan gå langt i kampen mod solskoldning og UV-eksponering.


Specifikationer:

Stof: 450mm, 150D
Pakningsstørrelse: 5 x 24 x 36 cm
Vægt: 0,9 kg
Bæretaske: PVC


Er du vild med Coleman Event Shelter Pro XL Sunwall? Er du på udkig efter en online specialist i udendørs udstyr?, Kig hos trekkinn. der er autoriseret Coleman forhandler, alle vores udendørs varer, er dækket af fabriksgaranti fra Coleman. Vælg en Telte kategori og find alle de mulige Telte varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Coleman Event Shelter Pro XL Sunwall

Farve
Grå
Produkttype
Læskærme

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Coleman Event Shelter Pro XL Sunwall

Fantastisk produkt

-

Dette er en del af vores campingfavorit. Jeg har lige fået det andet panel til mit Colemen Event Shelter. Det skærer ned på vinden og giver beskyttelse, når det regner.

Coleman Event Shelter Pro XL Sunwall

Colman

-

Fremragende! Er præcis, hvad jeg forventede.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up