up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Coleman Telt Ocatgon 8

Coleman Telt Ocatgon 8

Coleman Telt Ocatgon 8

plus
Coleman

Coleman Telt Ocatgon 8

Produktbeskrivelse Coleman Telt Ocatgon 8

Tilbyder en fuld 360° udsigt over dine omgivelser Det karakteristiske stilede og iøjnefaldende Octagon 8 grønne telt kan helt sikkert kaldes et glampingtelt. Seks af de otte sider åbner sig fuldstændigt, så der kommer masser af luft og lys ind i teltet. De to resterende sider har en døråbning med den patenterede Coleman-hængseldør, der fungerer som en egentlig dør, der svinger op og lukker, hvilket gør ind- og udstigning af teltet hurtig og enkel. Octagon 8 Green giver maksimalt opholdsrum, da teltet er et enkelt stort værelse med et aftageligt skillevægsgardin til at adskille det i to områder. Flysheeten kan fjernes, og teltet forvandles til et fejlsikkert skærmrum, perfekt til haven.


Funktioner:

Weathertec™ tilbyder komfort og beskyttelse, når du nyder udendørslivet
Et stofs vandtætte egenskaber måles ved hjælp af en vurdering kaldet dets hydrostatiske hoved. Hvis et telt har et hydrostatisk hoved på 3000 mm, betyder det, at en 3 meter vandsøjle kan placeres på dens overflade, før nogen dråber viser sig gennem undersiden af stoffet. (Forsvarsministeriet i Storbritannien klassificerer stof med et hydrostatisk hoved på 800 mm+ som vandtæt). Der er mange andre faktorer, der påvirker teltets ydeevne under hårde vejrforhold. Coleman Brug den nyeste teknologi og et strengt testregime for at sikre, at vi holder dig beskyttet til enhver tid uanset vejret.

Hængslet dør Hurtig og nem at komme og gå:
Den patenterede hængseldør fra Coleman® gør det hurtigt og nemt at komme og gå fra dit telt. Den stive dør og dørramme øger teltenes strukturelle integritet, så det føles mere som et hjem væk fra hjemmet. Ideel til familie- og gruppecamping. Du kan lukke teltdøren uden at skulle lynlåse den, hvilket gør dit telt og ejendele mere tilgængeligt uden at have alt udstillet eller konstant at skulle bruge støjende lynlåse, når du kommer eller går.


Specifikationer:

Kapacitet: 6 personer
Værelser: 3
Soveareal: 8,8m²
Boligareal: 12m²
Samlet areal: 20,8 m²
Opsætning: Flysheet først
Stænger: Stål og glasfiber
Grundlag: Pe-svejset, fuldt integreret
Stof: Polyester, Pu-belagt
Sømme: Tapede sømme
Polyester bæretaske: Inkluderet
Pakkestørrelse: 72 X 33 X 33 Cm
Vægt: 24,7 kg
Vandsøjle: 2000 mm
Gennemfør din bestilling af Coleman Telt Ocatgon 8, med vores Telte udvalg og Telte varer. Kig igennem de andre udendørs kategorier, Hos trekkinn, er vi specialister i udendørs udstyr, du kan også finde Telte udstyr, til de bedste priser hos trekkinn!

Funktioner Coleman Telt Ocatgon 8

Farve
Grøn
Anbefalet Brug
Vandring
Camping

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up