up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Columbia

Mandetøj

Mandetøj

DAMETØJ

DAMETØJ

børn

børn

fodtøj

fodtøj

Rygsække og kufferter

Rygsække og kufferter

tilbehør

tilbehør

Afdelinger

Børnesko

Børnetøj

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Rygsække og Kufferter

Alle( Columbia )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Mest købte

Se alle produkter flecha

Columbia

Columbia er bedst kendt for sit udendørs- og sportstøj, fodtøj og andet sportsrelateret udstyr. Tag dit sporty look til ikonisk stil med Columbia på Trekkinn. Gert Boyle grundlagde dette mærke i 1938, og det er blevet verdens førende sports- og udendørs produktionsvirksomhed. Hovedreferencen for dette mærke er dets mest komplette udvalg af topkvalitetsjakker. Columbias stilfulde kollektion af jakker sikrer maksimal komfort og varme under ekstreme vejrforhold. Så hvis du vil vandre på stejle og bakkede bjerge, skal du ikke bekymre dig. Columbia har dig dækket, fordi du har alt, hvad du behøver, når du begiver dig op i bjergene. Butik
Columbias fine samling af udstyr på Trekkinn.

Se det bredeste udvalg af Columbia jakker

Columbia bringer et fantastisk udvalg af jakker. Vintersæsonen er den bedste til at opleve udendørs aktiviteter, da det gør vandreture og trekking mere eventyrlystne på grund af sne, hvilket gør skoven utrolig smuk. For virkelig at nyde dette vejr hjælper Columbia fleecejakker med at holde dig varm og godt tilpas under den kolde og blæsende vinter. Dets isolerende materiale holder på varmen uden at gå på kompromis med stoffets åndbarhed. På denne måde kan du være forberedt på enhver vinterstorm uden at bekymre dig om kuldegysninger.
Mærket tilbyder også Columbia vandtætte jakker af fremragende kvalitet. De har den unikke evne til at modstå kraftig regn og holde dig tør. Den kan ikke fungere godt, mens den er våd, og Columbias vandafvisende stof sikrer, at den afviser hver eneste dråbe vand. Således gavner den dig ved at holde dig tør og få dig til at føle dig godt tilpas med det åndbare stof.
I stedet for vinterens ekstreme forhold giver Columbia dig også gode jakker til lidt mindre kulde, som efteråret.Uanset om du er rask gåtur i parken med dine venner og familie eller camperer i skoven og samler brænde for at holde varmen. Det er den mest komfortable og holdbare mulighed for at forbedre din udendørsoplevelse. Columbia jakker til mænd og kvinder er synonyme med komfort og stil. Kort sagt er de den bedste mulighed for at gøre din garderobe stilfuld og hyggelig ved at tilbyde justeringer til næsten alle vejrforhold. Dens forbedrede teknologi hjælper med at reflektere varmen tilbage til din krop og holde dig varm i ekstrem kulde.

Find mere om Columbia-tøj

Columbias tøjsortiment byder på mere end bare jakker. Columbia hættetrøjer kommer i en række unikke stilarter og mønstre. De kan få dig til at se elegant og moderigtig ud ved at tilbyde komfort og varme. Kombiner den stilfulde sweatshirt med lynlås med Columbia-skoene . Mærket har også et bredt udvalg af fodtøj, der passer til alle. Du kan øge din præstation og selvtillid med lækkert tøj og fodtøj fra Columbia .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk