up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Craghoppers

Craghoppers

Alle ( Craghoppers )

Om Craghoppers

Craghoppers, en anerkendt beklædnings- og udstyrsmærke til udendørs, har været symbolsk for eventyr, innovation og holdbarhed siden dens oprettelse. Grundlagt i 1965 i West Yorkshire, England, af et hold af ivrige klatrere og vandrere, har Craghoppers altid haft som mål at tilbyde højkvalitets udendørsudstyr til alle. Gennem årtierne er det blevet til et globalt ikon indenfor udendørs tøj, kendt for sit engagement i at skabe behagelig, pålidelig og stilfuld beklædning egnet til alle terræner.
Craghoppers har været et troværdigt navn indenfor udendørs beklædning i årtier, og tilbyder et omfattende udvalg af beklædning og udstyr til eventyrere i alle aldre og baggrunde. Med et engagement i kvalitet, stil og ydeevne, fortsætter Craghoppers med at inspirere individer til at udforske verden med tillid og komfort. Craghoppers tilbyder et bredt udvalg af beklædning, der er designet til at modstå de barske vejrforhold. Fra robuste vandretøj med strækstof for ubegrænset bevægelse til alsidige skjorter, der tilbyder fugtbestandig og solbeskyttelsesegenskaber.

Udforske det udendørs med stil

Craghoppers herretøj sikrer, at du forbliver behagelig og forberedt til enhver ekspedition. Mærket forstår, at Craghoppers dametøj kombinerer funktionalitet og mode. Deres kollektion til damer har et væld af muligheder, fra isolerede jakker til lette rejsekjoler. Fokus på pasform og stil sikrer, at du ser dit bedste ud, mens du udforsker det store udendørs. Introducer den næste generation til underverkene i naturen med Craghoppers børnetøj. Designet med komfort og holdbarhed for øje, er disse beklædningsgenstande perfekte til unge eventyrere. Craghoppers skjorter er mere end bare udendørs beklædning; de er en nødvendig følgesvend til dine eventyr. Konstrueret med fugtafvisende teknologi, holder disse skjorter dig tør og behagelig. Med indbygget UV-beskyttelse, beskytter de dig mod solens skadelige stråler, hvilket gør dem perfekte til solrige vandreture eller strandferier.
Craghoppers jakker er udviklet til at modstå barske vejrforhold. Fra vandtætte skaller til isolerede parkaer, tilbyder deres jakker en overlegen beskyttelse uden at gå på kompromis med stil. Når det kommer til bukser, leverer Craghoppers både funktionalitet og stil. Uanset hvad dit eventyr kræver, har Craghoppers bukser dig dækket. Craghoppers sko er designet til dem, der kræver komfort og ydeevne. Vandtætte muligheder holder dine fødder tørre, mens støttende designs sikrer komfort hele dagen. Bær dit udstyr med lethed ved hjælp af Craghoppers rygsække. Disse rygsække er bygget til holdbarhed og funktionalitet, med masser af opbevaringsrum og ergonomisk design. Uanset om du har brug for en dagrygsæk til en kort vandretur eller en større rygsæk til en udvidet rejse, er Craghoppers/ rygsække op til opgaven.

clouse menu Luk