up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Damesko

Klatresko

()
load

Typer af klatresko

En klatresko er en bestemt slags fodtøj beregnet til bjergbestigning. Almindelige klatresko har en tæt pasform, begrænset, hvis der er noget, og en blid, klæbende gummisål med en omfattende gummirand. Klatresko er typisk indhyllet i bunden af en stigning. Klatresko er samtidig den mest almindelige og den mest forvirrende del af klatringstøj, men de har den største indflydelse på din klatreudførelse og bekvemmelighed. Kvinders klatresko har en række forskellige farver og designs. Du kan købe klatresko til kvinder fra La Sportiva , Black Diamond , Millet , Scarpa .

Syntetiske klatresko

Syntetiske klatresko består af syntetisk materiale. Syntetiske klatresko strækker sig lidt, da sømme øges og gummirammer rundt om foden. For at strække de syntetiske klatresko kan man fylde dem med stof som gamle T shirts, sokker eller ethvert stof. Syntetiske klatresko reducerer den smerte, der opstår i fødderne under klatring.

Læder Klatresko

Læderklatresko er almindelige og praktiske. De vil udvide sig over tid. Normalt vil det være alt fra en 1/2 størrelse til en fuld størrelse. Læderklatresko strækker sig mere, mens andre sko ikke udvides lige så meget. Disse sko er mere åndbare og tilpasser sig formen på din fod, når du bryder den ind. Disse sko tilbyder komfort ved siden af huden og er holdbare. Læderklatresko, der passer perfekt ud af kassen, giver dig en perfekt klatreoplevelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk