up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Typer af vandrestøvler

Støvlerne er en slags særligt fodtøj. De fleste støvler består hovedsageligt af foden og anklen, mens nogle også omfatter en del af nedenstående kalv. Nogle støvler strækker sig op ad benet, sjældent så langt som til knæet eller også til hoften. De fleste støvler har en hæl, der adskiller sig fra resten af sålen. Traditionelt lavet af læder eller gummi, er stilfulde støvler lavet af en række forskellige materialer. Damestøvler kommer i mange forskellige farver og designs. Du kan købe damestøvler fra Salomon , Arcteryx , Salewa , Columbia , Haglöfs .

Vandtætte støvler

De vandtætte støvler bruges til at forhindre dine fødder i vand og giver dig en tør følelse under din trekking. Vandtætte støvler betyder, at det er lykkedes læder eller polymeriserede materialer at modstå vand, sandsynligvis med en silikoneimprægnering i konstruktionsmetoden.

Åndbare støvler

Åndbare støvler kan simpelthen beskrives som de støvler, der indeholder materialer, der tillader vanddampe at forlade, mens de holder vandafvisende. Sådanne støvler er nyttige for alle, især i varme klimaer og somre. Fordelene ved åndbare støvler, der er knyttet til deres produktionssystemer, der ikke er opløsningsmidler, betragter dem som intet lille skridt foran i en stadigt stigende miljøinformeret verden.

Termiske støvler

Termiske støvler understreger materialer, der konsekvent forbliver i varmen, såsom fåreskind, eller som inkluderer et separat termisk lag. Dette lag kan være tykt eller tyndt og er sjældent aftageligt. Vælg de rigtige termiske støvler ved at lære det venture, du har brug for støvlerne til, samt det beløb, du vil betale.

clouse menu Luk