up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Tips til køb af arme og benvarmer

Man ved aldrig, hvornår vejret bliver fra en varm solskinsdag til en kold. Så du er nødt til at være forberedt på de skiftende vejrforhold, mens du holder et par merino blandede arm og benopvarmere i din rygsæk. Du skal vælge blød, behagelig, letvægts, åndbar, isolerende, hurtigtørrende og naturligt lugtresistent arm og benvarmer for at holde dig varm og aktiv i vinteraktiviteter om vinteren.

Hvis vejret ikke er koldt nok til at blive pakket ordentligt med læderjakker og isolerede bukser, giver en arm og benvarmer dig den rette varme og komfort i en ubehagelig situation.
Du kan også overveje at købe vandtætte ben og armopvarmere, der er ideelle til sne og regnvejr uden at gå på kompromis med åndbarhed og komfort. Du kan finde en række armbåndsopvarmere i La Sportiva , Trangoworld , Karpos , Dynafit og Outdoor Research .

Derudover er der også knævarmer, der beskytter dine knæ mod kold vind. Det er vigtigt at holde dine vitale led varme og beskyttede, mens du vandrer i den kolde temperatur.
Varmere er specielt designet til forårs og efterårssæsonen, da de starter koldt og ender med at varme op. Overvej følgende punkter, når du køber arme og benvarmer

1. Stof
2. Greb
3. Længde


clouse menu Luk