up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Ting at vide om sokker til vandreture

En sok er en beklædningsgenstand, der bæres på fødderne, og som regel indeholder anklen eller en del af kalven. En eller anden type sko eller støvle bæres kun over sokker. I kolde klimaer hjælper sokker lavet af bomuld eller uld til at føle dig varmere og reducerer også chancen for at få forfrysninger. Du kan købe sokker til kvinder fra Salewa , Adidas , Icebreaker , Karpos .

Helårsstrømper

All Season strømper er robuste arbejdssokker, der er bygget, så du kan bære dem i hver sæson. All Season sokker er lavet i blød bomuld for åndbar bekvemmelighed, disse langvarige stilarter er også forsynet med konstrueret kurvestøtte, langstrakt hæl og tåbelægning og modstår den stærkeste lugt.

Efterår vinter sokker

Efterår vinter sokker er lavet af uld, IsoWool, shearling, fleece og lignende polymeriserede materialer. Årsagen til, at disse efterår vinter sokker er bedst til vintertøj, er at hvis sokkerne bliver våde på grund af ekstrem sved fra foden, mister strømperne ikke deres isolerende egenskaber.

Forår sommer sokker

Spring Summer Socks er det førsteklasses stof, der giver den bedste pude, åndbarhed, fugttransporterende og hurtigtørrende dygtighed. Enestående stil og fleksibilitet gør forår sommer sokker passende til forskellige sommeraktiviteter, herunder hverdagstøj.
Forår sommer sokker til kvinder er lette og behagelige. Disse sokker føles fantastiske på fødderne, holder dem tørre og forbliver på plads.


clouse menu Luk