up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvilke T shirts har jeg brug for til udendørs?

Mens korte ærmer med T shirt er fritidstøj, kan de være et godt alternativ til en afslappet sommer udendørs omgivelser. Med solide farver og tæt pasform giver en t shirt dig det ønskede atletiske look. Det er en god idé at have et par t shirts med dig, når du tager på vandretur, en langærmet T shirt og et par lette, funktionelle, men alligevel holdbare syntetiske / uld t shirts til at sove i.

Hvis du vandrer i solbeskinnede områder som den nordøstlige skov eller sydvest, er det smart at bære en langærmet skjorte med klassificering UPH 50+ med en justerbar halskrave for ekstra beskyttelse mod nakken. Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia og Haglöfs tilbyder et stort udvalg af T shirts til kvinder .

Der findes forskellige typer trekking t shirts til alle slags vejrforhold. I forårs og sommersæsonen skal du vælge en t shirt med UV beskyttelse for at beskytte din krop mod unødvendig eksponering. En vandret t shirt af god kvalitet ville være hurtigtørrende, åndbar og behagelig. For eksempel, hvis vejret bliver til regn, tørrer t shirten af letvægtsmateriale let sammenlignet med andre stoffer som fleece og bomuld. På grund af det funktionelle snit giver ærmeløs T shirt nok bevægelsesfrihed.


clouse menu Luk