up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Dametøj udendørs

Dametøj udendørs

Find et bredt udvalg af Dametøj produkter. Opdag de bedste tilbud på dit udendørs udstyr hos trekkinn. Hurtig forsendelse.

Mærker for Dametøj

Fremhævede produkter i Dametøj

Essentials til kvinders vandretøjstøj

Grundlag

I vinteren trekking aktiviteter, næste til hud base lag er altid den mest krævende tøj element. Grundlag fås i lette til tunge stoffer. For benbeskyttelse kan bunden også bæres under bukser for mere varme og solbeskyttelse. De førende mærker som Salomon , Salewa , Columbia og La Sportiva fremstiller og distribuerer basislag af højeste kvalitet til udendørsentusiaster.

Jakke

Hvis du elsker at vandre under kolde forhold, skal du pakke dig selv med passende tøj for at modstå de barske vejrforhold. Af den grund ville en fleecejakke med en vandafvisende funktion være det ideelle valg. Arcteryx , Salomon, Salewa, Columbia og Haglöfs designer og producerer de fineste jakker, der er ideelle til dine udendørs behov.

Trøjer

En pullover fleece sweater er et vigtigt stykke kvinders udendørs tøj og bedre end en tung syntetisk jakke, da den er let at have på og afskedige. Trøjer i fleece / uldmateriale giver maksimal varme og komfort, samtidig med at du giver dig fri bevægelighed. Salomon, Salewa, Columbia, CMP og Black Diamond tilbyder en bred vifte af sweatshirts og veste, som er perfekte tøjgenstande til vintervandring og trekkingaktiviteter.

Bukser

Der er zip off bukser, som mange vandrere elsker, da de ikke behøver at vælge mellem shorts og bukser. Sørg for, at strømpebukserne eller bukserne, du køber, er lavet af hurtigtørrende stof. Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia og Adidas er blevet anerkendt som de førende mærker, der designer og tilbyder en enorm samling af kvinders bukser og nederdele til udendørs aktiviteter.

T shirts

Vandring i sommersæsonen kræver, at du vælger det rigtige tøj til aktiviteten. Skjorter kan være et godt valg i varme årstider, da de er behagelige at have på. Vælg den der tilbyder UV beskyttelse, åndbarhed og komfort. Hvis du er på udkig efter komfortable, men alligevel stilfulde polotrøjer, skal du tjekke kollektionen fra populære mærker som Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia og Haglöfs.

Mere om Dametøj Udendørs

Arm og benopvarmere er også et vigtigt stykke udendørs tøj til kvinder. For at beskytte dine arme og ben mod den barske kolde vind skal du bære varmere som bundlag sammen med lange sokker. Derudover skal kvinder bære en ansigtsmaske for at beskytte deres ansigt mod skadelige solstråler. Når vi taler om hovedbeklædning, kan kvinder vælge forskellige stilarter med kasketter, hatte og en bredbredt hat.

Til vinterture er en vandtæt hat et godt valg. Hals gamacher er en af de væsentligste dele af kvinders udendørs tøj, da de hjælper med at beskytte din nakke og dit ansigt mod kolde brise og sne. Hvis du har polotrøjer på vandreture eller trekking, skal du få en poncho med dig.

Handsker er også vigtigt udendørs udstyr, der holder dine hænder varme og beskyttet under vinterture. Disse lange og løse ponchoer giver varme og beskytter også din rygsæk mod regn og sne. Udover kvinders udendørs tøj kan du få alt det essentielle tilbehør fra berømte mærker som Arcteryx, Salomon, Salewa og Columbia.


clouse menu Luk