Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Dametøj

Dametøj udendørs

Find et bredt udvalg af Dametøj-produkter til udendørs. Oplev de bedste tilbud hos trekkinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Dametøj

Mærker for Dametøj

Liste over væsentlige ting i vandretøj til kvinder

Base eller tekniske lag til kvinder

Ved vintertrekkingsaktiviteter er undertøj ved siden af huden altid det mest krævende tøj. Bundlag fås i lette til kraftige stoffer. Til beskyttelse af benene kan underdele også bæres under bukserne for ekstra varme og solbeskyttelse. Førende mærker som Salomon, Salewa, Columbia og La Sportiva fremstiller og distribuerer basislag af højeste kvalitet til udendørsentusiaster.

Jakke til kvinder

Hvis du elsker at vandre under kolde forhold, skal du pakke det rigtige tøj for at modstå barske vejrforhold. Af den grund ville en vandtæt fleecejakke være det ideelle valg. Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia og Haglöfs designer og producerer jakker af bedste kvalitet, der er ideelle til dine udendørs behov.

Sweatere til kvinder

En fleecetrøje er et vigtigt stykke udendørstøj til kvinder og er bedre end en tung syntetisk jakke, da den er nem at have på og tage af. Trøjer lavet af fleece/uldmateriale giver maksimal varme og komfort og giver dig samtidig bevægelsesfrihed. Salomon, Salewa, Columbia, CMP og Black Diamond tilbyder en bred vifte af hættetrøjer og veste, der er perfekt tøj til vintervandring og trekkingaktiviteter.

Bukser til kvinder

Der er lynlåsbukser , som mange vandrere elsker, da de ikke behøver at vælge mellem shorts og bukser. Sørg for, at de sokker eller bukser, du køber, er lavet af hurtigttørrende stof. Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia og Adidas er blevet anerkendt som de førende mærker, der designer og tilbyder en fantastisk kollektion af damebukser og nederdele til udendørsaktiviteter.

T shirts til kvinder

Vandreture i sommersæsonen kræver, at du vælger det rigtige tøj til aktiviteten. Skjorter kan være en god mulighed for varme årstider, da de er behagelige at have på. Vælg den, der tilbyder UV beskyttelse, åndbarhed og komfort. Hvis du leder efter højkvalitets, komfortable og stilfulde poloshirts, så tjek kollektionen af populære mærker som Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia og Haglöfs.

Mere om bjergbeklædning til kvinder

Arm og benvarmere er også en vigtig beklædningsgenstand for kvinder udendørs. For at beskytte dine arme og ben mod stærk kold vind, skal du bære benvarmere som underlag sammen med lange sokker. Når vi taler om hatte, kan kvinder vælge forskellige stilarter af kasketter og hatte. Til vinterture vil en vandtæt hat være en god mulighed. Halsgamacher er en af de essentielle dele af kvinders overtøj, da de hjælper med at beskytte din hals og dit ansigt mod kolde brise og sne. Hvis det er varmt, er poloshirts en god mulighed for vandreture eller trekking. Handsker er også vigtigt udendørsudstyr, der holder dine hænder varme og beskyttet på vintervandringer. I tilfælde af regn eller sne beskytter lange og løse ponchoer din rygsæk. Ud over overtøj til kvinder kan du få alt det væsentlige tilbehør fra kendte mærker som Arcteryx , Salomon , Salewa og Columbia .