up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Edelrid Seletøj Sendero

plus
Edelrid

Edelrid Seletøj Sendero

Produktbeskrivelse Edelrid Seletøj Sendero

Komfortabel og let alpensele med omfattende funktioner.

Det tre spænde design sikrer optimal pasform.

De fem gearsløjfer og to fastgørelsespunkter til isskrueclips giver masser af muligheder for at opbevare udstyr.

SENDERO er et andet medlem af vores bluesign®-certificerede sele-sortiment.


Bestil dine Edelrid Seletøj Sendero og modtag dem om nogle få dage. De findes i mange størrelser og stort udvalg i farver på vores Edelrid Seletøj Sendero, så skynd dig ind og det du står og mangler. Lige nu Edelrid Seletøj Sendero er på lager og prisen er 72.99 $. Med vores store udvalg i Harness, behøver du kun at kigge et sted.

Funktioner Edelrid Seletøj Sendero

Farve
Blå
Køn
Unisex
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Edelrid Seletøj Sendero

Sendero til al klatring

-

dette er til min skitur og alpine skimo samt sommerbjergbestigning. Sammenlignet med min nuværende Jay III sele, er forskellene vægten med 95 g lettere og ekstra slidser til isværktøj, og pakker også mindre. Sammenlignet med andre skiskader er Sendero meget tungere, men stadig har denne sele alle funktioner til alle formål. Jay III har taljebælte, der ikke er syet til taljepuden, så jeg kan centrere sikringsløkken igen, men Sendero er syet til puden, så sikringsløkken kan ikke centreres igen. Heldigvis er størrelse M perfekt til min 29-30 tommer talje. Taljebælte og lårløkker kan udskiftes med tyndere for at gøre det mindre omfangsrigt, når det er pakket til alpine eller skitur for ekstra, men Sendero får stadig 5-stjernede rom mig..

Edelrid Seletøj Sendero

Edelrid lapis sele

-

Letvægtssele med en meget god fordeling af gearløkker velegnet til bjergbestigning og sportsklatring. Dens vidde i taljen og benene gør den meget behagelig.

Edelrid Seletøj Sendero

Rigtig god sele

-

Min første sele - behagelig til træningscenteret, let, pakkes lille (har en lille taske) Flot farve, størrelse ifølge Edelrid hjemmeside Good for the planet Meget god sele til fremragende pris Hurtig levering

Edelrid Seletøj Sendero

Fremragende stol, meget behagelig

-

Fremragende stol, behagelig, sløjferne er små, men passer meget godt. Passer til alt hvad du behøver til en vægklatring.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up