up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Elektronik

Opladere - Farve: Sort

()
load

Sådan vælges rejseadaptere

Rejsestrømadapteren er en elektrisk eller elektronisk enhed, der er specielt opfundet til at levere en strømforsyning til en elektronisk enhed, såsom en bærbar computer eller andre enheder. Travel Power adaptere hjælper let med at tilpasse hacks i en ekstern strømterminal. De bedste strømadaptere findes på mærkerne som Petzl , Garmin , Black Diamond , Suunto , Outdoor Research

Genopladelige batterier og oplader

Et genopladeligt batteri og en oplader eller en sekundær celle er en type elektrisk batteri, der kan oplades, tømmes i en belastning. Genopladelige batterier og opladere kan genoplades mange gange om dagen. Det er i modsætning til et engangsbatteri eller initialbatteri, der leveres fuldt opladet og afladet efter brug.

Batterioplader

En batterioplader er en enhed, der bruges til at indsætte energi i en sekundær celle ved at køre en elektrisk strøm gennem den. Opladningsrækkefølgen afhænger af størrelsen og typen af batteriopladeren.

5 ting at huske, når du vælger en strømadapter

Det vigtigste at huske, når du vælger en rejseadapter, er, at den kun vil transformere arrangementet af stifterne på din oplader, ikke spændingen, der kommer ud af stikkontakten.
Vælg den mindste adapter eller et sæt adaptere, fordi det kan fungere på alle dine forventede destinationer.
For at undgå ethvert problem skal du købe en tre benet version af rejse strømadapteren. Når du køber din adapter inden brugstidspunktet, sparer du penge.
Før du køber en adapter, skal du bare huske at gennemgå adapterens maksimale effekt.


clouse menu Luk