up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Vælg et ur til udendørs brug

Et ur er opfundet for at bevare regelmæssige fremskridt på trods af de bevægelser, der foretages af personernes handlinger. Det gør det behageligt at se tiden. Det er også en modevare til mænd og kvinder. De bedste ure til kvinder og mænd er Garmin , Suunto , Polar , Luminox , Withings

Smart ur

Et smartur er en bærbar computer i form af et ur. Et moderniseret smartwatch giver et begrænset touchscreen display til daglig brug. Det har også en tilhørende smartphone app, der præsenterer til overvågning og telemetri. Det giver mange andre egenskaber udover tidtagning, herunder at observere din puls, spore din bevægelse og give noter i løbet af dagen. Det er et af de bedste ure til mænd.

Garmin ur

Garmin uret er et sportsur produceret af Garmin. Garmin ure er opfundet til præcist at måle interval, hastighed, puls, tid, højde og bevægelse, alle disse funktioner er betydningsfulde for spillere i praksis. Det findes også i de bedste ure til mænd.

Tips til at vælge det bedste udendørs ur til dig

1. Inden du vil købe et ur, skal du overveje nøje, hvor du vil bruge det.
2. Et vandafvisende ur er perfekt til udendørs brug.
3. En anden afgørende faktor er klimaet, hvor det skal bruges.
4. At blive informeret om de bedre mærker på tværs af alle prispunkter er afgørende.
5. Køb hos en autoriseret forhandler.


clouse menu Luk