up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Ferrino Drus

plus
Ferrino

Ferrino Drus

Produktbeskrivelse Ferrino Drus

Sneskovl med ergonomisk greb og teleskophåndtag.

Specifikationer:

VÆGT MIN (kg / g): 520 g

DIMENSIONS (cm): 22x26x7 cm


Er du på udkig Ferrino Drus? Hos trekkinn finder du altid Lavinesikkerhed, fra de bedste mærker, det kunne være fra Ferrino, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra udendørs butikken.

Funktioner Ferrino Drus

Farve
Blå
Søvfarvet
Produkttype
Blades

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Ferrino Drus

Billigste skovl

-

Prisen er billig! Desuden havde produktet ingen ulemper, og det var et godt køb!

Ferrino Drus

Fantastisk sneskov for dens pris.

-

Skovl med god kapacitet af "lys" meget lys og fuldstændig bygget i duralumin. Umuligt: Køb noget bedre til det uovertruffen pris. Jeg anbefaler det uden at tænke over.

Ferrino Drus

Skovl

-

Flot skovl. Fuldt i tråd med forventningerne. Kom øjeblikkeligt

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up