Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Fixe Climbing Gear

Om Fixe Climbing Gear
"Grundlagt i 1983 i Spanien, Fixe Climbing Gear har været et betroet navn i verden af klatreudstyr i næsten fire årtier. Virksomhedens urokkelige engagement i sikkerhed, innovation og kvalitet har gjort den til et foretrukket valg for klatrere på alle niveauer. Fixe Climbing Gear er kendt for at producere et omfattende udvalg af klatreudstyr, herunder klatretov, seler, sikringsudstyr, rygsække og hjelme, designet til at forbedre klatreoplevelsen samtidig med at sikkerheden prioriteres. Hos Trekkinn tilbyder Fixe Climbing Gear et stort og kvalitetsbevidst udvalg af klatreudstyr til entusiaster.
Med en rig historie af innovation og dedikation til klatreres sikkerhed er Fixe Climbing Gear blevet synonymt med kvalitet og pålidelighed i klatrefællesskabet. Uanset om du er en erfaren professionel eller en nybegynder, der er klar til at begynde dit klatreeventyr, er Fixe Climbing Gear´s brede udvalg af udstyr designet til at støtte din rejse, så du kan nå nye højder med selvtillid. Stol på Fixe Climbing Gear og forbedr din klatreoplevelse.

Forbedring af din klatreoplevelse med Fixe Climbing Gear

Fixe Climbing Gear udstyr tilbyder et bredt udvalg af klatretov, der er designet til at imødekomme klatrernes hårde krav. Uanset om du udfordrer dig selv på krævende ruter i naturen eller træner i gymnastiksalen, er Fixe Climbing Gear´s tove kendt for deres holdbarhed og pålidelighed. De er designet til at modstå de hårdeste forhold og sikre, at du kan fokusere på din klatring med selvtillid. Fixe Climbing Gear seler er skabt med både komfort og sikkerhed for øje. Deres ergonomiske design giver en fantastisk pasform, fordeler vægten jævnt og minimerer ubehag under lange klatreture. Bygget til at opfylde branchens sikkerhedsstandarder, tilbyder Fixe seler ro i sindet for klatrere, der står over for udfordrende terræn.
Sikkerhed er afgørende i klatring, og Fixe Climbing Gear´s sikringsudstyr er designet til at sikre en tryg oplevelse. Uanset om du klatrer eller sikrer en partner, er Fixe Climbing Gear sikringsudstyr designet til at sikre præcis kontrol og reducere risikoen for ulykker. Fixe Climbing Gear rygsække er designet til at være alsidige og funktionelle, perfekte til at bære klatreudstyr til klippen eller på flerdages eventyr. Disse rygsække har smarte opbevaringsløsninger, holdbare materialer og komfortable bæresystemer, der gør din klatrejse mere bekvem. Hovedbeskyttelse er vigtig i klatring, og Fixe Climbing Gear´s hjelme tilbyder overlegen beskyttelse uden at gå på kompromis med komforten. Deres hjelme er lette og godt ventilerede, hvilket sikrer, at du kan fokusere på din klatring, mens du forbliver sikker."