up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Fjällräven

Fjällräven

Alle ( Fjällräven )

Om Fjällräven

Fjällräven blev grundlagt i kælderen af Nordins hus i 1960, hvor han skabte, hvad der nu betragtes som de mest holdbare og lette rygsække og opnåede et navn på markedet. Nu tilbyder mærket mere end bare rygsække til fjeldsport, og det er kendt verden over for at bevare høj kvalitet og holdbarhed. Betydningen af dette mærkes navn er Den arktiske ræv, som også er repræsenteret af dets fritter-formede logo på alle sine produkter.
Til dem, der elsker at rejse, har Fjällräven et udvalg af rejsepakker og tasker. Fjällräven rejsepakke er designet til lange ture, med funktioner som flere rum til organiseret pakning og et komfortabelt bæresystem. Fjällräven tote-taske er et alsidigt valg til at transportere hverdagsgenstande, med holdbare materialer og et simpelt, men stilfuldt design.

Desuden præsenterer dette high-end-mærke tasker og en stor samling af Fjällräven tøj. Det bedste ved deres tøj er, at det er bæredygtigt for miljøet på grund af det 100% genanvendelige materiale, som det er lavet af, kendt som G-1000, HeavyDuty Eco-stof, som er modstandsdygtigt over for slid og ælde. Dette materiale består af bomuld og polyester, som hjælper med at gøre det meget holdbart, og selv vandafvisende. Udforsk den tidløse og funktionelle række af Fjällräven jakker, perfekt til vandring og at have det sjovt under eventyret uden at bekymre sig om vejret. Disse jakker er det perfekte og uovervindelige stykke tøj til din udendørsoplevelse på grund af deres lette, vandtætte materiale og ultimative designs. Fjällräven jakke til mænd og kvinder har et udvalg af kollektioner, der hjælper dig med at vælge din passende. Disse jakker er uden tvivl det bedste valg til vandring og andre udendørsaktiviteter.
Alt i alt er Fjällräven et mærke, der er kendt for sit engagement i at producere højkvalitets udendørsudstyr, der er funktionelt og holdbart. Deres rygsække, jakker, rejsepakker, tasker og tøj er alle designet med fokus på praktik og komfort, hvilket gør dem til et populært valg blandt udendørsentusiaster og eventyrere.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk