up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Garmin Etrex 20x

Garmin Etrex 20x

Garmin Etrex 20x

plus
Garmin

Garmin Etrex 20x

Produktbeskrivelse Garmin Etrex 20x

Så du kan tage udendørs vandreture, Etrex 20x er GPS-versionen, som vil hjælpe dig . Dette Garmin-team er en lille enhed, der har en forudkonfigureret rute, og som du kan spore hastighed, tid og afstand på din rute til.

Skærmen på denne enhed er af farve. Blandt de vigtigste træk er dens modstandsdygtighed mod vand og fald . Dens konfiguration har et basiskort, der viser, hvor du er, samt motorveje i nærheden af din placering.

Du kan gemme de steder, der er af din interesse. I sin 3,7 gb hukommelse gemmer du alle de kort, du ønsker . Versionen fungerer med meddelelser, der advarer om sving eller rute ændringer, når ruten er blevet planlagt gennem Basecamp. Softwaren skiller sig ud for sin brugervenlighed. 2,2 tommer krystalklar farveskærm


Forudindlæste Vesteuropa Garmin TopoActive med skraverede relief


Høj følsomhed, GPS-modtager med HotFix® og GLONASS support


4 GB intern hukommelse. Ekspandere yderligere med et microSD ™ -kort (medfølger ikke).


Globalt konturkort med skraverede relief


eTrex 20x er vores opgraderet version af den populære eTrex 20, med forbedret skærmopløsning og udvidet intern hukommelse til at holde flere kort. Den forudindlæste Garmin TopoActive kort understøtter og forbedrer en række udendørs aktiviteter, såsom vandreture, geocaching, cykling, bjergbestigning og fiskeri. eTrex 20x har forbedrede funktioner i forhold til eTrex 20, og samtidig opretholde sin brugervenlighed, pris og legendariske holdbarhed.


Se vejen:

eTrex 20x har en forbedret 2,2 tommer, 65K farve, sollys læsbar skærm. Holdbar og vandafvisende, eTrex 20x er bygget til at modstå elementerne. Det har en opgraderet brugerflade endnu bevarer sin sejhed til at modstå støv, snavs, fugt eller vand.


Gå Anywhere:

Passer til din eTrex 20x næsten overalt, ved hjælp af en vifte af kompatible mounts. Brug auto mount kortene kapacitet og byen Navigator NT® for sving for sving kørselsvejledning, eller den barske holder til din cykel eller quad. Du kan endda montere til en båd til fiskeri eller sejlture.


Go Global:

ETrex serien kan spore både GPS og GLONASS-satellitter samtidigt - det har evnen til at låse på 24 flere satellitter end at bruge bare GPS. Hvad mere er, den tid det tager at "låse på" til en stilling er (i gennemsnit) 20% hurtigere end ved hjælp af GPS alene. Med sin høje følsomhed EGNOS-aktiveret GPS-modtager og HotFix satellit forudsigelse, eTrex lokaliserer din position hurtigt og præcist, og fastholder sin GPS-lokalisering selv under tæt dække og dybe dale.


Forudindlæste Garmin TopoActive Kort:

eTrex 20x leveres med den nye Garmin TopoActive kort over Vesteuropa, et perfekt udgangspunkt til din første rekreativ aktivitet med GPS. Kortet giver relevante nyttige oplysninger for aktiviteter som vandreture og cykling, dens rutes og viser højdeændringer *. Garmin TopoActive Vesteuropa dækker følgende 23 lande: Andorra, Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Island, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Monaco, Holland, Norge, Portugal, San Marino, Spanien, Sverige , Schweiz, Storbritannien, Vatikanstaten.


Brug microSD ™ -kort slot indlæse yderligere avancerede kort - ligesom Topo kort, BlueChart® g2 marine kort eller kort City Navigator® NT. eTrex 20x understøtter også BirdsEye Satellite Imagery (abonnement kræves) at hente og integrere med dine kort.


Find sjovt:

eTrex 20x understøtter papirløse geocaching GPX-filer til endeløse geocaching eventyr. Bare besøge Geocaching.com at downloade geocaches direkte til din enhed, og derefter begynde jagt efter caches! eTrex 20x gemmer alle de vigtigste oplysninger, herunder placering, terræn, sværhedsgrad, tips og beskrivelser. Ved at gå papirløse, du er ikke alene hjælpe miljøet, men også at undgå ærgrelser manuelt at indtaste koordinaterne.


Planlæg din næste rejse:

Tag kontrol over dit næste eventyr med BaseCamp ™. Den frie, tur planlægning software giver dig mulighed for at se og organisere kort, ruter og mere, og endda skabe Garmin Adventures til at dele med venner, familie eller kolleger opdagelsesrejsende. BaseCamp viser topografiske kortdata i 2D eller 3D på din computerskærm, samt en bred vifte af satellitbilleder, når parret med en BirdsEye satellitbilleder abonnement.


Specifikationer:


Fysiske dimensioner: 5,4 x 10,3 x 3,3 cm


Display størrelse, BxH: 3,5 x 4,4 cm; 5.6 cm diag


Skærmopløsning, BxH: 240 x 320 pixel


Skærmtype: 2,2 "transflektiv, 65K farve TFT


Vægt: 141,7 g med batterier


Batteri: 2 AA batterier (medfølger ikke); NiMH eller Lithium anbefales


Batterilevetid: Op til 25 timer


Vand bedømmelse: IPX7


Høj følsomhed modtager: Ja


Interface: USB


Kamera: Nej


Baggrundskort: Ja


Forudindlæste kort: Ja Garmin TopoActive kort over Vesteuropa


Mulighed for at tilføje kort: Ja


Indbygget hukommelse: 3.7 GB herunder forudindlæste kort


Accepterer datakort: microSD ™ -kort (medfølger ikke)


Brugerdefinerede POI'er (evne til at tilføje yderligere punkter af interesse): Ja


Waypoints / favoritter / steder: 2000


Ruter: 200


Track-log: 10.000 point, 200 gemte spor


Automatisk routing (sving for sving routing på veje): Ja (med valgfri kortlægning for detaljerede veje)


Geocaching venlig: Ja (papirløst)


Tilpassede kort kompatibel: Ja


Solen og månen information: Ja


Tidevandstabeller: Ja (med BlueChart)


Beregning Område: Ja


Billedfremviser: Ja


Garmin Connect ™ kompatibel (online community, hvor du analysere, kategorisere og dele data): JaI kassen:

eTrex 20x

USB-kabel

Dokumentation


Er du på udkig efter Garmin Etrex 20x? Det er trekkinn mest solgte vare, din online udendørs butik. Prisen er 202.9402 $, i en begrænset periode! Hos trekkinn, får du flest fordele og finde mange flere Garmin, til de bedste priser. Alle vores udendørs vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Garmin Etrex 20x

Farve
Orange
Egenskaber
GPS
Glonass

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Meget god

-

Taff Jeg bruger det hovedsageligt til Geocaching. Vi kan registrere serier af cacher.

Fin kompakt gps

-

Meget flot og kompakt GPS! Praktisk format sikrer, at du tager det hurtigt og ikke er en byrde. Batteriet kan være lidt længere, men med skift af batterier er dette løst.

Anbefalet !!

-

Hurtig levering, fantastisk produkt! Fremragende værdi for pengene! Anbefalet!

Meget god mulighed

-

Selvom det var over 2 dage, var det meget praktisk at modtage det derhjemme og til en meget overkommelig pris. Jeg anbefaler det.

Etrex 20x

-

Kom godt pakket og til tiden efter at have brugt det et par gange kan jeg ærligt sige, at det er det bedste til jobbet, jeg bruger det til monteret på mine cykelgreb, jeg kan nu strejfe og opdage nye spor eller følge gamle spor uden bekymre dig om at gå tabt et stort stykke sæt

Meget god 7

-

Hurtig og perfekt levering uden negativ henvisning til fabrikat. Udstyret er meget godt, meget alsidigt, åbner hver enkelt kreativitet med at skabe ruter, ruter og waypoints. Jeg anbefaler det.

Som erstatning for min etrex legend hcx

-

God værdi for pengene! Nogle fejl er alligevel: Skalaændringen på kortet er meget hurtigere på min Etrex Legend (med identiske kortindstillinger). Forbindelsen til pc'en via Garmin Express er alt for lang.

Meget lys og kompakt

-

Kompakt, vandtæt, strøm 2AA, gps-glonass, ekspanderbar hukommelse (microsd), byggekvalitet.

Fremragende produkt

-

Fantastisk produkt og jeg er meget imponeret over det vestlige europa-kort, som kommer forudinstalleret. Det er mere detaljeret end forventet og omfatter offentlige vandrestier i landdistrikterne. God til geocaching. Tak skal du have.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up