up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Gregory

UNDER 20L

UNDER 20L

20 - 30 L

20 - 30 L

OVER 40L

OVER 40L

Afdelinger

Hydrering

Rygsække og Kufferter

Alle( Gregory )

Gregory

Gregory er et anerkendt udendørs udstyrsfirma, der specialiserer sig i fremstilling af topkvalitets rygsække og udstyr til udendørsentusiaster. Med et engagement i innovation, funktionalitet og holdbarhed har Gregory opnået en troværdig navn blandt vandrere, trekkere og bjergbestigere verden over. Uanset om du skal på dagstur, multi-day trek eller en udfordrende bjergbestigning, tilbyder Gregorys rygsække enestående komfort, organisation og ydeevne, så du er veludstyret til ethvert eventyr. Gregory blev etableret i 1977 af Wayne Gregory, en passioneret udendørsmand med en vision om at skabe rygsække, der skulle revolutionere branchen. Hans engagement i design excellence og omfattende felt testning resulterede i udviklingen af brancheførende rygsækteknologi, hvilket gav Gregory et solidt ry blandt udendørsentusiaster.
Gennem årene har mærket forblevet i frontlinjen af innovation, kontinuerligt at skubbe grænserne for rygsækdesign og funktion. Gregory hos Trekkinn har etableret sig som et førende mærke i outdoor gear-industrien. Med deres engagement i innovation, funktionalitet og holdbarhed imødekommer Gregory rygsække de forskellige behov hos udendørsentusiaster, der giver dem værktøjer til at foretage uforglemmelige eventyr med tillid og lethed.

Gregory Tilbyder den Bedste Samling af Rygsække

Gregory tilbyder et stort udvalg af tasker til at imødekomme forskellige udendørsbehov. Hver Gregory-taske er håndlavet med nøje opmærksomhed på detaljer, ved hjælp af højkvalitetsmaterialer og avancerede produktionsteknikker. Fra dagtasker til ekspedition-størrelse rygsække har Gregory-tasker ergonomiske design, justerbare suspension systemer og rigelige opbevaringsmuligheder. En Gregory rygsæk udtrykker det perfekte balance mellem komfort og funktion. Med innovative funktioner som polstrede skulderstropper, justerbare hofteremme og ventilerede rygpaneler sikrer Gregory rygsække optimal vægtfordeling og ventilation, hvilket minimerer træthed på lange trek.
Designet specielt til vandreentusiaster tilbyder Gregory vandrerygsække overlegen ydeevne og pålidelighed på stierne. Disse rygsække er udviklet for at give enestående laststøtte, vægtfordeling og stabilitet, så du kan håndtere ujævnt terræn med tillid. De er udstyret med specialfunktioner som kompatibilitet med hydreringsreservoirer, vandrestavholder og regnslag. Disse rygsække er ergonomisk designet til at give en optimal pasform og komfort, med hensyn til de forskellige kropsformer og proportioner. Gregory vandrerygsække til mænd og kvinder bevarer mærkets engagement i holdbarhed, funktionalitet og ydeevne, sikrer en behagelig og problemfri vandretur for alle.
Når man indtager den udfordrende verden af ​​bjergbestigning, er Gregory Mountain rygsække det ultimative valg. Med robuste materialer, forstærket konstruktion og specialiserede bjergbestigelsesfunktioner såsom isøkseløkker og krampeholder, leverer Gregory Mountain rygsække pålidelighed og ydeevne, der kræves for alpine ekspeditioner. For ivrige trekkere, der søger holdbarhed og alsidighed, er Gregory trekking rygsække designet til at modstå lange rejser og bære tunge belastninger komfortabelt. Disse rygsække er udstyret med justerbare suspension systemer, load stabilisatorer og tilpassede pasningsmuligheder, så du kan tilpasse rygsækken til dine specifikke behov.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk