up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Haglöfs Sovepose Ursus -9ºC

Haglöfs Sovepose Ursus -9ºC

plus
Haglöfs

Haglöfs Sovepose Ursus -9ºC

Produktbeskrivelse Haglöfs Sovepose Ursus -9ºC

Denne sovepose giver dig masser af komfort og en god nats søvn. Den er lavet til vandring: pakket med en avanceret blanding af dunklynger og syntetiske fibre, hvilket skaber et isoleringsmateriale, der har modstandsdygtighed, fornemmelse og varme fra dun og vandbestandighed i en syntetisk isolering. Ergonomisk design og en række tekniske funktioner gør det til et overkommeligt valg.
Funktioner:
Mumeformet pasform for at maksimere varmen og reducere vægten
Kassekonstruktion
Ergonomisk konstruktion af fodkasser
Ergonomisk hætte med elastisk justering for en lun, behagelig pasform
Udkast til krave med elastisk justering
¾ lynlås i siden med anatomisk formet krumning for let rækkevidde og adgang
Plads med lynlås på venstre side
Trækrør inden i lynlås: forhindrer kold luft i at komme ind
To-vejs YKK lynlås
Anti snag tape for at forhindre lynlås skydere i at fastklemme stoffet
Intern pude lomme
Intern lomme med lynlås
To hængende løkker
Fire-vejs kompressionspose inkluderet
Opbevaringspose inkluderet
Specifikationer:
Vægt: APPROX 1,70 KG (205 CM) APPROX 1,58 KG (190 CM) APPROX 1,45 KG (175 CM) (W / O STUFFBAG)
Skal: 30D polyamid
Foring: 50D polyester
Isolering: FX Down, 70% Down, 30% Thermal TECH Fiber, 80% Down / 20% Feather, 600 CUIN fillpower. Blandingen af dunklynger og syntetiske fibre skaber et fyld, der har elasticiteten, følelsen og varmen af dunet med den tilsatte vandmodstand og vaskbarheden af en syntetisk isolering.
Indeholder ikke tekstildele af animalsk oprindelse
Omsorg:
Maskinvask ved 40 grader. Luk altid lynlåse før vask af maskinen. Det foretrækkes at bruge rengøringsmiddel (sæbebaseret) eller en lille mængde - ca. 1/3 dosis - af et mildt flydende vaskemiddel. Brug ikke blødgøringsmiddel. Kør 3 til 5 ekstra skyllecykler efter vask. Til håndvask anbefaler vi at bruge et badekar og mange skylninger. Det foretrækkes at centrifugere produktet før tørretumbler. Tørret tør ved indstilling på lav varme sammen med tennisbolde, indtil soveposen er helt tør; dette kan tage flere timer. Fjern eventuelle klumper af dun, og fnug dunet ned for hånd under og / eller efter tørretumbler. Lad produktet lufttørre en eller to dage efter tørretumbler. Hvis professionelt tørrenses, skal du sikre dig, at 'vandvask' bruges (opløsningsmiddelbaseret tørrensning vil skade dunen), og at soveposen tørres grundigt efter vask. Diverse: Brug soveposeark og en soveposedæksel for at beskytte produktet mod snavs. Fremfør soveposen i kompressionsposen i stedet for at rulle den.For at holde isoleringsegenskaberne på din dun sovepose i bedst mulig stand er det bedre at lufte produktet i stedet for at vaske det for ofte, da de naturlige olier i dunen (hvilket bidrager til lofting og naturlig vandafvisende kapacitet) gradvist forsvinder med vask. Når soveposen ikke bruges og til langtidsopbevaring, foretrækkes det at opbevare den i sin store opbevaringspose eller ved at hænge den - ikke i en kompressionspose. Hvis dunen komprimeres i lang tid, vil dens isolerende egenskaber blive forringet. Sørg for at soveposen er grundigt tør inden opbevaring for at undgå risikoen for skimmel.


Velkommen til vores Haglöfs Sovepose Ursus -9ºC specielle tilbud. Hos trekkinn, finder du ikke blot udendørs udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på udendørs produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Soveposer.

Funktioner Haglöfs Sovepose Ursus -9ºC

komfort-temperaturgrænse
Fra -5 til -10 °C
Farve
Rød
Køn
Unisex
Alder
Voksne
Isolation
Fyld af dun

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

 • 30 return

  30-DAGE NEM OG
  HURTIG RETURNERING

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGSHOPPING

 • like or return

  TILFREDSHED MED
  100% GARANTI

 • pice

  LAVESTE PRISER
  MED GARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up