up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Hannah Måtte Bred Leisure 5

plus
Hannah

Hannah Måtte Bred Leisure 5

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Hannah Måtte Bred Leisure 5

Liggemåtte Fritid klassificerer vi i Lite-kategorien, som er kendetegnet ved et optimalt forhold mellem termisk isolering, vægt og foldbarhed. Det ideelle forhold mellem disse egenskaber er sikret af en struktur med lodrette hulrumsdesign, som er jævnt fordelt i PU-skummet. På grund af liggeunderlagets 5 cm højde er det meget mere behageligt, og du vil føle det udendørs på samme måde som derhjemme. Modellen anbefales til brug i tre sæsoner. Den leveres inklusive et reparationssæt og en sæk til at folde
Vent ikke med at købe din Hannah Måtte Bred Leisure 5! Hos trekkinn alle vores Soveposer produktor, er med fabriksgaranti fra Hannah. Køber du i vores online udendørs butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores udendørs fællesskab. Bestil dine Hannah Måtte Bred Leisure 5 nu og modtag dem hurtigst muligt.

Funktioner Hannah Måtte Bred Leisure 5

Farve
Grøn

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up