up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
load

Sådan vælges sko til bjerget

Bjergbestigning og vandresko er målrettet designet til stive og uslebne terræn og har normalt stegjern. Det betyder, at du kan fastgøre et sæt stegjern til dine vandrestøvler / sko og gå på terrænet let og sikkert. Disse sko har bedre isolering end normale trail løbesko, derfor er de varmere og mere velegnede til bjergbestigning.

Udvendigt greb

Grebet på ydersålen afhænger af det anvendte materiale. Lædersko med blødt gummimateriale giver det bedste greb på sten, men de er ikke så holdbare. Hårde gummisåler er mere modstandsdygtige over for stød og sten og er derfor ideelle til bjergbestigning. Kvaliteten på ydersålens greb og stivhed giver dig mulighed for at kontrollere bevægelser på skråninger og fedtede områder som våd jord og sne.

Support

Når du vælger sko til bjergbestigning, skal du sørge for, at det giver god støtte. En godt tilpasset sko til dine fødder med en høj stamme understøtter artikulering af anklen, mens den samlede vægt afbalanceres. Salomon , Salewa , Arcteryx , Columbia og Haglöfs tilbyder det bedste udvalg af tekstilsko og gummisko.

Vandtætning

Med en helt stiv konstruktion skal en vandringssko af god kvalitet være vandtætte sko og robuste, da den holder længere, mens den beskytter fødderne mod udvendige elementer som regn, sne, sten og grene.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk