up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Herresko

Støvler

()
load

Sådan vælger du bjergstøvler

Bjergstøvler lavet af læder af høj kvalitet giver fremragende slidstyrke, vandtæthed og holdbarhed. De er ideelle til tunge belastninger og ujævnt terræn. Der er en bred vifte af valg fra ultralette trail løbesko til klatresko, vandre eller trekkingstøvler og bjergbestigningsstøvler. Det afhænger af din vandredestination, og hvilken type sko der opfylder dine behov udendørs.

Bjergstøvler til mænd

• Du har en overflod af valgmuligheder fra lette løbesko til bjergbestigning termostøvler. Vælg den, der passer til dine trekkingbehov.
• Få en grundlæggende forståelse af skodelene såsom overdel, undersål, mellemsål, ydersål og andre komponenter, før du træffer en endelig beslutning.
• Uanset hvor du skal hen, så sørg for, at den sko, du tager på, passer perfekt til din størrelse.

Typer af bjergstøvler

Vandresko
Åndbare sko til vandring og trekking er lette, lavtskårne modeller med fleksible mellemsål og er ideelle til dagsture.
Der er også sko, der er designet med mellem til høje cut modeller og kræver lidt pause. De er fleksible og vandtætte støvler og ideelle til korte vandreture. Salomon , Arcteryx , Salewa , Columbia og Haglöfs designer og tilbyder et fremragende udvalg af herrestøvler.

Trekking støvler
Til flere dages trekkingture er backpacking støvler det bedste valg. De er designet til tungere belastninger og kommer normalt i højudskårne modeller, der beskytter anklerne mod gnidning. Disse vandrestøvler er stivere, støttende og holdbare.


clouse menu Luk