up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Herretøj

Bukser - Længde: Lang

()
load

Typer af bukser til mænd udendørs

Bukser til mænd kan fås på Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Adidas . Her er nogle bukser til mænd angivet nedenfor:

Isolerede bukser
Isolerede bukser er den mest udbredte og populære type udendørs bukser. De giver dig en kombination af varme og ly for elementerne. De isolerede bukser har et sædvanligvis syntetisk lag. Isolationsmassen vejes i gram, og jo større antallet er, jo varmere og ekstra isoleret vil bukserne være.

Jeans bukser
Jeansbukser er en slags bukser, der normalt er lavet af denim, der er en slags bomuldsklud. Jeansbukser kan have forskellige farver, men de er ofte blå i farve.

Cargo bukser
Lastbukser er robuste bomuldsbukser med mange dybe lommer, der traditionelt bruges til at udholde markanvendelse. De fleste lastbukser er løse, men flere smarte lastbukser skæres smallere gennem benet og reduceres ved anklen. De er normalt en eller anden farve af khaki eller oliven, men en stærk blød, vag farve giver et mere stilfuldt look.

Træningsbukser
Træningsbukser er de mest elskede bukser til mænd. De har en meget afslappet pasform med en fleksibel eller snor i taljen og har sandsynligvis lommer.

Træningsbukser
Træningsbukser bruger ofte et polymeriseret materiale, kan have en meget stram struktur og også direkte til at have en afslappet pasform, selvom nogle vil have en tæt pasform. Det har også et farvebånd langs siden af benet.clouse menu Luk