up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Herretøj

Jakker - Lukkeanordninger: Lynlåse

()
load

Typer af jakker til udendørs brug

Hardshell jakke

En Hardshell jakke er en vandtæt jakke med hætte. Sjældent isoleret, de er skabt til at give let, varig og vandtæt luftig ly i regn eller sne. Hardshell jakken har stof, der ikke er meget elastisk, men er holdbart. Disse jakker er tilgængelige på Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Adidas .

Fleecejakke

En fleecejakke er typisk beregnet til at fungere som et let og luftet mellemlag til udendørs satsninger i forskellige vejrforhold. En fleecejakke er varm og lodne og giver enestående varme. Det er perfekt til en bred vifte af årstider og øvelser.

Isoleret jakke

En isoleret jakke er en jakke, der er pakket med et isolerende materiale og har tre typer: dunisolering, syntetisk isolering eller en blanding af de to. Den isolerede jakke er fremragende til kølige temperaturer, da de giver mulighed for isolering af kropsvarme, der holder din kropsvarme inde i jakken.

Åndbar jakke

En åndbar jakke kan hurtigt føre fugt fra kroppen gennem jakken. En åndbar jakke er lige så vigtig som ethvert andet udendørs udstyr. Fugtdampen, som din krop producerer under aktivitet, er i stand til hurtigt at forlade på grund af din åndbare jakke.

Vandtæt jakke

En vandtæt jakke giver det mest kraftfulde niveau af ly mod regn og sne. Den vandtætte jakke passer til alle klimasituationer, inklusive regn. Vandtætte jakker består af et ydre vandtæt stofbetræk, et indvendigt vandtæt og åndbart lag og også en ekstra limet afskærmning.

Vindtæt jakke

En vindtæt jakke er en beklædningsgenstand, der ikke tillader vinden at komme igennem. De er meget nyttige til at holde kroppen varm. Den vindtætte jakke er dannet ved at væve stoffet meget tæt, så hullerne mellem fibrene er for lidt til, at luft bevæger sig ind i hastighed.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk