up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Herretøj

Undertøj - Produkttype: T-Shirts

()
load

Hvordan vælges basislag?

Grundlag

Baselagene er det lag, der er tættest på din hud og skal fungere som en permanent anden hud i løbet af dagen. Baselag giver et kursus af varme, mens du griber og tørrer din sved for at holde dig varm og let. Du kan købe basislag fra Arcteryx , Salomon , Columbia , Haglöfs , The North Face .

Boxers bukser

Boxere indtager en førende plads, fordi de ligner shorts. Boxere har luftsække, der kan sammenlignes med shorts. At bære dem giver dine indre lår noget skjold mod kulden. De pakker dig et minut længere end trusser.

Herre trusser

Trusse er en slags kort, formtilpasset undertøj og svømmetøj, som modsat mod teknikker, hvor materialet strækker sig ned ad lårene. Trusser har forskellige mode, normalt med en linning, der er fastgjort til klud, der falder ved siden af bækkenet til skridtet og balderne.

Bukser

Bukser er en tøjartikel, der bæres fra taljen til ankelbenene og indpakker begge ben individuelt. Bukser betragtes nu som et element af stil og mode.

Strømpebukser

Strømpebukser er generelt det stramme pasformstøj, der dækker kroppen fra taljen til tåen. De kan variere fra næsten gennemsigtig til helt uigennemsigtig. Strømpebukser kan fås i en række forskellige tøj, designs og mode, selvom de normalt er fodfæstede og bæres under nogle bukser.

Tips til valg af grundlag

Du har tre vigtige problemer med at vælge et grundlag:
1. Materiale: Stof er dit mest fremtrædende valg. Uanset om du går med en syntetisk eller en ægte, skal du kontrollere, at den kontrolleres.
2. Vægt: Vælg et let grundlag med mere tyktflydende ting, fordi det giver lidt ekstra varme.
3. Pasform: En fugtspredende ting skal være i umiddelbar kontakt med din hud for at holde dig varm, så du har brug for en passende pasform.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk