Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Herretøj

Herretøj udendørs

Find et bredt udvalg af Herretøj-produkter til udendørs. Oplev de bedste tilbud hos trekkinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Herretøj

Mærker for Herretøj

Vælg det bedste herretøj til udendørs brug

Baselag

Et basislag er det lag, der er tættest på din hud og skal fungere som en fast ´anden hud´ i løbet af din dag. Baselag præsenterer et lag af varme for at holde dig varm og behagelig. Du kan købe basislaget fra Arcteryx , Salewa , Haglöfs , CMP , Black Diamond .

Jakke

En jakke er et beklædningsgenstand til den øverste krop og når normalt under hofterne. En fleecejakke har typisk længere ærmer og lukkes foran eller let på siden. En fleecejakke er normalt mere flygtig, strammere og meget isolerende. Arcteryx, Salomon , Salewa, Columbia , Adidas er de mærker, der er berømte for jakker.

Trøjer

En sweater er en beklædningsgenstand, normalt med lange ærmer, lavet af strikket eller uldmateriale. Det dækker den øverste del af kroppen. Den ærmeløse sweater kaldes ofte en sweatervest. Sweatshirts er også en type sweater, der bruges som behagelig atletisk slid. Sweatshirts bruges også til at forblive varme i køligt vejr. Sweatervesten fås i Salomon, Columbia, Haglöfs, The North Face , CMP.

Bukser

Bukser er en beklædningsgenstand, der bæres fra taljen til ankelbenene. Det er også et symbol på stil og mode. Tights er også en type bukser, men den har en tæt pasform. De bedste mærker, der tilbyder bukser, er Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia, Adidas.

T shirts

En T shirt er en stil med stofskjorte med titlen efter T formen på dens krop og ærmer. Normalt har den små ærmer og en afrundet udskæring. Disse skjorter er normalt lavet af elastisk, luftigt og beskedent stof. Disse skjorter er nemme at vaske. Polo shirts er også en type t shirts. Poloshirts er en slags skjorte med krave. De bedste t shirtmærker er Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia, Adidas.

Mere om herretøj udendørs

Tilbehør til mænd inkluderer undertøj og sokker.
Arm og benvarmere er normalt lavet af en slags isolerende ting, der holder armen og benet varmt.
• En ansigtsmaske er lavet af almindelige tekstiler, normalt bomuld, båret over munden og næsen.
Handsker bruges til at holde hænderne varme om vinteren.
Hovedbeklædning inkluderer kasketter og hatte.
• En halsbeklædning er en beklædningsgenstand, der bæres om halsen for varme.
Ponchoer er yderbeklædning skabt til at holde kroppen varm.
Dragter forhindrer vand i at trænge ind, og våddragter tillader vand at trænge ind i dragten.
Herretilbehør , arme og benopvarmere, ansigtsmasker, handsker, hovedbeklædning, halsbukser, ponchoer, sokker, dragter og våddragter fås på Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia, Adidas.