Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Icebreaker

Icebreaker
Om Icebreaker
Icebreaker er et berømt brand, der specialiserer sig i at designe og producere højtydende outdoor beklædning lavet af merinould. Grundlagt i 1994 af Jeremy Moon har selskabet revolutioneret branchen med sine bæredygtige og teknologisk avancerede tøj. Med et engagement i miljøansvar og innovation har Icebreaker blevet et førende navn inden for outdoor tøj til mænd og kvinder. Icebreaker blev født i Wellington, New Zealand, hvor Jeremy Moon stødte på en merinouldsfabrik. Fascineret af de utrolige kvaliteter i denne naturlige fiber, genkendte Moon dets potentiale for at skabe superior ydeevne beklædning. Inspireret af eventyrånden og behovet for komfortabelt, lugtbestandigt og alsidigt tøj, grundlagde han Icebreaker.
I de tidlige år stod Icebreaker overfor talrige udfordringer, da merinould var relativt ukendt på det udendørs beklædningsmarked. Men Moons vision og dedikation gav pote, og mærket begyndte at få anerkendelse for sin unikke tilgang til tøj. Icebreakers mærkeengagement i bæredygtighed gav også genklang hos forbrugerne, der stadig søgte efter miljøvenlige muligheder. Icebreaker har etableret sig som et pionerbrand inden for outdoor beklædningsindustrien, med fokus på bæredygtige praksisser og højtydende beklædning lavet af merinould.

Icebreaker er en pioner for Merinould Outdoor Beklædning

Der er et bredt udvalg af Icebreaker tøj egnet til forskellige outdoor aktiviteter, fra vandring og skiløb til hverdagsbrug. Mærkets signaturmateriale, merinould, tilbyder exceptionel ydeevne og komfort. Merinould er berømt for sin naturlige isolering, fugtafvisende egenskaber, åndbarhed og lugtbestandighed, hvilket gør det ideelt til outdoor eventyr i alle vejrforhold. Icebreakers mænds kollektion indeholder et diversificeret udvalg af beklædning, fra base lag og mellemlag til ydertøj og tilbehør. Icebreaker tøj til mænd er designet til at give ultimativ komfort, regulere kropskropstemperatur og modstå de barske forhold ved outdoor aktiviteter.Icebreakers kvindes kollektion er designet med fokus på pasform, stil og funktionalitet. Fra base lag og sports-bh'er til kjoler og sweatre tilbyder mærket et bredt udvalg af muligheder til at imødekomme forskellige præferencer og aktiviteter. Icebreaker tøj til kvinder forstår vigtigheden af ​​alsidighed, og deres tøj er skræddersyet til at imødekomme behovene hos aktive kvinder, uanset om de vandrer, løber eller bare nyder det store udendørs. Icebreaker t-shirts kombinerer stil og ydeevne. Fremstillet af letvægtsmerinould tilbyder disse t-shirts åndbarhed, fugtafvisende egenskaber og lugtbestandighed. Icebreaker base lag er fundamentet for mærkets beklædningssystem. Icebreakers base lag findes i forskellige vægte, hvilket gør det muligt for brugerne at tilpasse deres varme- og isoleringsniveau efter deres behov. Icebreaker handsker er designet til at beskytte hænderne mod elementerne mens de giver følsomhed og komfort. Fremstillet af merinould tilbyder disse handsker enestående isolering og fugtafvisende egenskaber. Icebreaker handsker fås i forskellige stilarter, herunder letvægts liner handsker til tilføjet varme eller touchscreen-kompatible handsker til bekvem smartphone-brug.