up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

plus
Intex

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Intex oppustelig madras med Fibre Tech teknologi. Fra Comfort Plush-linjen er målene: 152x203 og med en højde på 56 cm Fiber Tech: teknologi af tusindvis af meget modstandsdygtige polyesterfibre, der ikke strækker sig med tiden eller brugen, giver langvarig stabilitet Grå madras og med flok finish den giver en blød, elegant og fløjlsagtig tekstur Den oppustelige madras er dobbelt og er designet til brug af to personer Enkeltkantstruktur for større fasthed og vandret konstruktion for større hvile. Oppustningstiden er 4,5 minutter ved elektrisk pumpe 220/240 V integreret system 2 1 for hurtig oppustning og udtømning Intex oppustelig seng understøtter en maksimal vægt på 273 kg og dens dobbelte højde giver nem adgang og større lighed med traditionelle madrasser Vandtæt og punkteringsbestandig oppustelig madras Let at tømme luften ud og kompakt fold til opbevaring i bæretaske (medfølger). Madras vægt: 10 kg

Dukker der uventede gæster op? Kommer en ven af dine børn for at tilbringe weekenden? Skal du trøste en bror eller søster, der har slået op med sin partner og har brug for pleje i et par dage? Uanset årsagen til, at du har brug for en ekstra seng, er Fibre Tech luftmadrassen lige, hvad du har brug for.

Hvorfor spilde plads med et gæsteværelse, når du kan bruge det til andre ting? Med denne oppustelige madras kan du få en ekstra seng ad gangen og, når du ikke har brug for den, opbevare den, så den næsten ikke fylder noget. Mere praktisk, umuligt!

Den er lavet af flocket materiale med et meget blødt og behageligt touch, men også meget modstandsdygtigt. Indvendigt giver Fibre Tech-teknologi stor komfort og maksimal stabilitet for en hel nattesøvn. Denne oppustelige madras måler 152 x 203 x 56 centimeter, og er perfekt til at blive brugt af to personer med al den komfort. Hvis du har brug for andre foranstaltninger, så tøv ikke med at konsultere vores online katalog!

For at samle den skal du bare placere den på jorden, tilslutte den elektriske pumpe og begynde at puste den op. Det er nemt, behageligt og hurtigt. På blot et par minutter har du denne ekstra seng klar, uden besvær! Hvad mere kan du forlange af en oppustelig seng? Tænk ikke to gange og få en ekstra seng til enhver uforudset begivenhed. Dermed slipper du for at optage unødvendig plads med værelser til gæster.

Måler 152 cm x 203 cm
Personer kapacitet 2 personer


Intex Dura-Beam Plus Comfortplush er en vare der hører til Oppustelige madrasser kategorien indenfor Camping, i din udendørs butik, trekkinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online trekkinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Intex Dura-Beam Plus Comfortplush? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til udendørs, lavet med den største passion.

Funktioner Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Farve
Grå

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Fantastisk

-

Det er perfekt at modtage gæster. Det ligner en rigtig seng, og det fungerer meget godt! Jeg vil købe en anden, når den er i salg.

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Alt sammen perfekt

-

Produktet opfylder specifikationerne og kom til at erstatte en, som vi havde i 15 år og var blevet punkteret, den fungerer korrekt og servicen er meget god, den er behagelig og taber ikke tryk.

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Blød

-

Lækker og blød, behagelig

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Oppustelige

-

.......

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Dette produkt er foldet

-

Fem rating

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up