up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Intex Madras Dura Beam Deluxe Ultra Plush

Intex Madras Dura Beam Deluxe Ultra Plush

Intex Madras Dura Beam Deluxe Ultra Plush

Intex Madras Dura Beam Deluxe Ultra Plush

Intex Madras Dura Beam Deluxe Ultra Plush

plus
Intex

Intex Madras Dura Beam Deluxe Ultra Plush

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Intex Madras Dura Beam Deluxe Ultra Plush

Med INTEX Dura Beam Deluxe-serien luftseng med nakkestøtte, har du en ekstra seng derhjemme uden at opgive komforten ved traditionelle madrasser.

Sengen er designet til brug af to personer og har målinger på 152x236 cm, og dens højde på 86 cm gør det lettere at komme ind og ud af sengen.

Det indbyggede nakkestøtte forhindrer, at puder falder ned af sengen, og det er meget praktisk at læse eller se tv i sengen.

KOMFORTEN, SOM DU SØGER Takket være den flokede overflade er sengen blød at berøre og behagelig.

Den rillede struktur favoriserer en optimal tilpasning, ligesom det indre af madrassen, lavet af tusinder af fine polyesterfibre af høj kvalitet, som bevarer formen efter brug og garanterer en perfekt hvile.

Madrassenes opblæsning og luft er meget hurtig og enkel, på kun 5 minutter har du sengen klar til brug.

Madrassen har en indbygget elektrisk pumpe, som du bare har brug for at tilslutte til lysnettet og vælge indblæsnings- eller tømningsindstillingen.

Når du vil opbevare den eller tage den et sted med dig, vil den taske, der følger med sengen, være meget nyttig og praktisk.

Som en ekstra seng, gæsteseng eller til en studentlejlighed, kan du prøve komforten med INTEX-luftsenge! .

INTEX oppustelig seng til to personer, Dura Beam Deluxe Ultra Plush-serie med hovedstøtte, dimensioner: 152x236x86 cm, understøtter en maksimal vægt på 273 Kg.

Indvendig konstruktion med Fiber Tech-teknologi, bedre tilpasning, fasthed og komfort, sengen deformeres ikke med brug, overflade og flokede kanter.

Soft touch indbygget nakkestøtte og rillet struktur for større komfort, perfekt til at læse, se tv eller forhindre puder i at falde på gulvet.

220V elektrisk pumpe til op- og nedblæsning, omtrentlig oppustningstid: 5 minutter, inkluderer bæretaske med håndtag.

Lavet af høj kvalitet og slidstærk vinyl, letter højden på sengen at komme ind og ud af den, perfekt som en gæsteseng eller til rejser.

Denne vare har en europæisk standardelektrisk forbindelse.
I udendørs butikken, trekkinn, kan du finde forskellige størrelser i Intex Madras Dura Beam Deluxe Ultra Plush og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Intex Madras Dura Beam Deluxe Ultra Plush eller måske Camping fra vores online udendørs butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet udendørs udstyr og Intex Madras Dura Beam Deluxe Ultra Plush anmeldelser.

Funktioner Intex Madras Dura Beam Deluxe Ultra Plush

Farve
Grå

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Intex Madras Dura Beam Deluxe Ultra Plush

Godt. komfortabel

-

Det er virkelig en god ting at modtage denne behagelige madras. Det er rigtigt, at det er en ekstra madras, men ikke at have penge nok til at tilbyde mig en behagelig seng; den her er rigtig fin indtil videre. Jeg vejer over 100 pund, og dens fasthed er virkelig fantastisk. Nem at bruge og nakkestøtten er rigtig god til at se tv.

Intex Madras Dura Beam Deluxe Ultra Plush

Meddelelse om god modtagelse

-

God modtagelse, det modtagne produkt lever op til mine forventninger

Intex Madras Dura Beam Deluxe Ultra Plush

Meget godt

-

Det tog, hvad de sagde, og det ankom i meget god stand, jeg har ikke prøvet det endnu, men jeg er sikker på, at det er meget behageligt.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up