up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Intex Madras Dura-Beam Standard Pillow Rest

Intex Madras Dura-Beam Standard Pillow Rest

Intex Madras Dura-Beam Standard Pillow Rest

Intex Madras Dura-Beam Standard Pillow Rest

Intex Madras Dura-Beam Standard Pillow Rest

plus
Intex

Intex Madras Dura-Beam Standard Pillow Rest

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Intex Madras Dura-Beam Standard Pillow Rest

Intex oppustelig madras med Fibre Tech teknologi. Fra Pillow Rest-linjen er målene: 99x191x42 cm Fiber Tech: teknologi med tusindvis af meget modstandsdygtige polyesterfibre, der ikke strækker sig med tiden eller brugen, der giver varig stabilitet Marineblå madras med flocket overflade, der giver en blød, elegant og fløjlsagtig tekstur Den oppustelige madras er individuel, designet til én person og med pudefinish for større komfort Intex-madrassen har en enkelt kantstruktur for større fasthed. Oppustningstiden er 2 minutter ved 220/240 V elektrisk pumpe Integreret 2 1 system til hurtig oppustning og deflation Intex oppustelig seng understøtter en maksimal vægt på 136 kg og dens dobbelte højde giver nem adgang og større lighed med traditionelle madrasser Intex madras er vandtæt og punkteringsbestandig Let at tømme luften ud og Kompakt fold til opbevaring i en bæretaske (medfølger). Madras vægt: 4,8 kg

Måler 99cm x 191cm
Kapacitet personer 1 Person


Ved du hvilke egenskaber der gør Intex Madras Dura-Beam Standard Pillow Rest til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Intex Madras Dura-Beam Standard Pillow Rest, har vi det på lager i vores online trekkinn butik. På grund af vores store udvalg i Oppustelige madrasser afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de udendørs, du er på udkig efter. Køb hos trekkinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Intex Madras Dura-Beam Standard Pillow Rest

Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up