up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Intex Standard Oppustelig Madras Dura-Beam

Intex Standard Oppustelig Madras Dura-Beam

Intex Standard Oppustelig Madras Dura-Beam

Intex Standard Oppustelig Madras Dura-Beam

plus
Intex

Intex Standard Oppustelig Madras Dura-Beam

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Intex Standard Oppustelig Madras Dura-Beam

Intex Twin Size Dura Beam® Airbed Blue 64757 er perfekt til hjemmebrug eller udendørs brug. Denne ultra lette seng giver ideel fasthed og støtte til en utrolig nattesøvn. Konstrueret med Fiber Tech ™ -teknologi, der består af tusinder af høje styrke polyesterfibre, giver dette luftseng forbedret komfort, stabilitet og støtte. Soveoverfladen er dækket af en kvalitetstestet blød flokkning og sider med vinylbund for ekstra komfort. En 2 i 1 ventil med ekstra brede åbninger sikrer hurtig oppustning og udtømning. Den praktiske håndtaske er perfekt til opbevaring og transport. Omtrentlig oppustet størrelse 99x191x25 cm. Vægtkapacitet 136 kg.

Standard indvendig konstruktion er blevet forbedret med Fiber Tech ™ Construction
Konstrueret med lette fibre med høj styrke for enestående holdbarhed og komfort


Er du helt vild med udendørs? Få din Intex Standard Oppustelig Madras Dura-Beam og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Intex. Glem ikke vores store udvalg i Camping, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive udendørs er de fleste af vores Oppustelige madrasser varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Intex Standard Oppustelig Madras Dura-Beam

Farve
Blå

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up