up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Jetboil Camping Komfur MicroMo

Jetboil Camping Komfur MicroMo

Jetboil Camping Komfur MicroMo

plus
Jetboil

Jetboil Camping Komfur MicroMo

Produktbeskrivelse Jetboil Camping Komfur MicroMo

Jetboils leteste kogesystem, MicroMo, stuves let i din pakke uden at gå på kompromis med ydeevne eller alsidighed. Drevet af FluxRing-teknologi når MicroMo en rullende kogning på lidt over to minutter med halvdelen af brændstofforbruget i traditionelle systemer. Jetboils proprietære regulatorteknologi tilbyder trinvis varmejustering fra let simmer til fuld kogning, perfekt til sautering af greener, simmende saucer og mere. Den lette 0,8 liters FluxRing-kogekop med isolerende hyggelig giver dig mulighed for at koge vand og holde det varmt uden at sætte en separat gryde ned. Start øjeblikkeligt opvarmning med den praktiske, pålidelige trykknapantændelse - reguleret til konstant ydeevne ned til 6 ° C. Inkluderer brændstofbeholderstabilisator; nederste kop fungerer som en målekop og en skål; let at pakke og transportere på kun 12 ounces.
Funktioner:
Nåer en rullende kogning på lidt over to minutter med halvdelen af brændstofforbruget i traditionelle systemer
Jetboils proprietære regulatorteknologi tilbyder trinvis varmejustering fra let simmer til fuld kogning, perfekt til sautering af greener, simmende saucer og mere
0,8 liter FluxRing-kogekop med isolerende hyggelig giver dig mulighed for at koge vand og holde det varmt uden at sætte en separat gryde sammen
Praktisk og pålidelig trykknapantænder muliggør ensartet ydelse ned til 20 grader F (6 grader C)
Inkluderer brændstofbeholderstabilisator; nederste kop fungerer som en målekop og en skål; let at pakke og transportere på kun 12 ounces
Kompatibel med tilbehør inkluderer kaffepresse, hængesæt, redskaber, skillet og FluxRing-kogepande
Brændstofdåse stabilisator inkluderet
Potstøtte inkluderet
Jetpower Fuel sælges separat
Specifikationer:
Vægt: 340 g
Effekt: 6000 BTU / h / 1,75 kW
Volumen: .8 liter
Tilberedningstype: præcisionskog
Brændstofregulator: Ja


Køb din favorit Camping model og nyd udendørs. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Jetboil Camping Komfur MicroMo. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Jetboil Camping Komfur MicroMo, kan du kontakte vores professionelle team udendørs via telefon eller e-mail.

Funktioner Jetboil Camping Komfur MicroMo

Farve
Rød
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Jetboil Camping Komfur MicroMo

Jetboil micromo

-

Højkvalitets udendørs produkt. Stor brænder med hurtig kogetid. Varen ankom til den angivne dato. Vil anbefale dette websted.

Jetboil Camping Komfur MicroMo

Micromo ægte hurtig madlavning

-

Jetboil er en af mine bedste venner under mine udendørs aktiviteter. Jeg kan erstatte eller tilpasse mange af mine materialer til den type aktivitet eller vejrpåvirkninger, som vi kan opleve. Efter min mening er brænderen forbedret igen. Det var allerede fremragende og tilfredsstillende. Men ved at bruge Jetboil MicroMo bemærkede jeg, at den er endnu mere kraftfuld og bringer vandet hurtigere i kog.

Jetboil Camping Komfur MicroMo

Anmeldelse

-

Jeg har hele produktet, og jeg er tilfreds

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

 • 30 return

  30-DAGE NEM OG
  HURTIG RETURNERING

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGSHOPPING

 • like or return

  TILFREDSHED MED
  100% GARANTI

 • pice

  LAVESTE PRISER
  MED GARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up