up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

La sportiva Klatresko Katana

La sportiva Klatresko Katana

plus
La sportiva

La Sportiva Klatresko Katana

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse La sportiva Klatresko Katana

La Sportiva Katana er en perfekt struktureret klatresko, der tilbyder den perfekte balance, mens du er ude på at udforske! En klatres bedste ven La Sportiva Katana er typisk en hjemmesko med en twist, der er let og behagelig at have på. Denne alsidige sko er konstrueret til at tilbyde teknisk funktionalitet og holdbarhed i det uforudsigelige bjergmiljø.

Takket være den øverste lavet af ruskind læder kombineret med mikrofiber, der tilbyder stor grad af stabilitet, fleksibilitet og komfort under bjergmisbrug og klatring. Vibram XS Edge på ydersålen gør det også muligt for skoen at trænge ned i jorden, hvilket skaber god friktion og greb mod de våde klipper, mens du løber eller klatrer i bjergene. La Sportiva Python er en ideel sko til hælkobling, klatringekspeditioner, da borrelåsstropper giver sikker og stabil positionering .

Det er en ultimativ sportssko designet specielt til alle eventyrsport junkier . La Sportiva Katana er svaret, hvis du leder efter vandreture eller bjergbestigningsko, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort . En performance hook og loop closure sko til alle typer klatring.

Funktioner:

Fodret med Stillehavet i forfoden til tåknok komfort og Dentex i ryggen for fugtstyring, har Katana en Lorica toe-boks, der hjælper med at holde tåboksens form og giver strøm, mens den kantes.

Slingshot rand er forbundet til powerhinge for fremragende kantdygtighed, og de modsatte kroge og sløjfestropper giver modstridende spænding for en god pasform.

IDEAL TERRAIN: Moderat overhængende sportsruter, ansigtsklubber, gymklatring, crack climbing

Specifikationer:

VÆGT: 7,87 oz? 223 g

Sidste: PD 55

FIT: Tech w / Medium High Asymmetry

ØVERSTE: Lorica / Leather

LINING: Stillehavet (forfod) / Dentex (tilbage)

MIDSOLE: 1,1mm fuld længde LaspoFlex

SOLE: 4mm Vibram XS Edge


Kender du alt til La sportiva Klatresko Katana? Hos trekkinn, vælger vi udendørs udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Damesko varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Klatresko udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som La sportiva. Alle vores mærker er testet af vores hold af udendørs eksperter!

Funktioner La sportiva Klatresko Katana

Farve
Lilla
Hvid

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

La sportiva Klatresko Katana

Fremragende

-

Fremragende produkt, let og blødt at røre ved

La sportiva Klatresko Katana

Katana

-

Gode katte. Hurtig levering

La sportiva Klatresko Katana

Helt rigtigt

-

Komfortabelt, godt design og rimelig pris.

La sportiva Klatresko Katana

Katana ville gentage

-

Den bedste kattefod til rocodromo i historien ... Og til lange veje .. Jeg købte den, det forkælet mig ved gamle nu, og jeg købte den samme igen ... 100% anbefales.

La sportiva Klatresko Katana

Fantastiske klatresko

-

Mine første rigtige klatresko - meget behagelige og støbt til fødderne efter et par gange at have på mig!

La sportiva Klatresko Katana

Meget god

-

Meget let at bære og passe. Prisen var god, og leveringen var glat.

La sportiva Klatresko Katana

God sko, god pris

-

Sko er super behagelig og elsker funktionen til hælkroge! Leveringen var ret hurtig.

La sportiva Klatresko Katana

God kat fod, hurtig levering, bedste pris

-

Jeg har brugt Katana modellen siden jeg begyndte at klatre og det er min favorit. Jeg gør alt, klodser, reb ... Kattefoden tilpasser sig til din fod efter et stykke tid. I flere længder er de måske lidt ubehagelige. Levering af trekkinn på 10, helt tilrådeligt. Prisen var også den billigste, og de havde min størrelse, som jeg fandt svært at finde i fysiske butikker. Jeg vil gentage, når jeg skal købe nye!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up