up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Lowa Mid-vandrestøvler Med Læderfor Renegade

plus
Lowa

Lowa Mid-vandrestøvler Med Læderfor Renegade

Produktbeskrivelse Lowa Mid-vandrestøvler Med Læderfor Renegade

Ideel til weekend eventyrere. Hit på stierne, krymper over klipper, hop på din mountainbike, eller tag afsted til en fjern destination. Utrolig komfort lige ud af kassen. Ingen pause i den krævede periode. Vælg læder foret (vs. vandtæt GORE TEX foring), hvis du har tendens til at vandre i tørt klima.

Funktioner:

ØVERSTE: Nubuk læder.

LINING: Handske læderforing.

FOOTBED: Klimaanlæg fodseng, med komfortperforeringer forbedrer åndbarheden, hvilket skaber en blisterfri verden for dine tootier.

MIDSOLE: PU Monowrap Frame, en LOWA patenteret konstruktionsteknik, der gør det muligt for os at reducere den samlede startvægt, samtidig med at den bevarer vigtig lateral stabilitet.

UDEN: Vibram Evo.

STABILISERING: Nylon i fuld længde.

Specifikationer:

Vægt pr. Par: 2,40 lbs


Find Lowa Mid-vandrestøvler Med Læderfor Renegade på lager og til den absolut bedste pris. Besøg trekkinn, din online butik, med udendørs udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Lowa Mid-vandrestøvler Med Læderfor Renegade her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner Lowa Mid-vandrestøvler Med Læderfor Renegade

Teknologier
Ja, med goretex
Farve
Brun
Højde støvler
Medium
Funktioner
Vandtæt
Køn
Mand
Alder
Voksne
Anbefalet Brug
Vandring
Anbefalet Brug
Hunting

Tecnologias Lowa Mid-vandrestøvler Med Læderfor Renegade

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Lowa Mid-vandrestøvler Med Læderfor Renegade

Super.

-

Super komfortable og ultra resistente støvler. Uden tvivl et godt lavet køb.

Lowa Mid-vandrestøvler Med Læderfor Renegade

Super behageligt

-

Jeg har brugt mærket i nogen tid nu som arbejdsstøvler, hvor jeg tilbringer lange timer på fødderne. Nu købte jeg den til daglig/fritidsbrug. Denne model med læder interiør er super komfortabel. Foden glider let, når den tages på, og når den er justeret indvendig, glider den ikke. Meget stabil.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up