up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Mammut

Dametøj

Dametøj

Mandetøj

Mandetøj

Herresko

Herresko

Rygsække og kufferter

Rygsække og kufferter

Soveposer

Soveposer

Klatreudstyr

Klatreudstyr

Afdelinger

Beskyttelser

Damesko

Dametøj

Elektronik

Herresko

Herretøj

Hydrering

Klatring Udstyr

Recovery og Pleje

Rygsække og Kufferter

Soveposer

Vandreture

Alle( Mammut )

Mammut

Mammut er et velkendt schweizisk mærke, der producerer topkvalitets bjergudstyr. Kaspar Tanner grundlagde det i 1862. Virksomhedens hovedkvarter er i Seon, Schweiz. Det er nu et førende multinationalt mærke, der producerer udendørsudstyr til klatring, vandreture, trekking og andre bjergbestigningsaktiviteter, og det har uden tvivl det bedste udendørsudstyr til at forfølge tidløse eventyr. Mammut designer unikke og bedste stilarter til naturelskere, så de kan mestre deres præstationer fra kontinuerlig praksis. Det modtager også certifikater for at innovere og kombinere forskellige avancerede teknikker for at opretholde mærkets førsteklasses kvalitet. Alle produkterne fik bæredygtighedscertifikater efter at være blevet testet af felteksperter.
Uanset om dit næste eventyr handler om, har Mammut dækket dig med sin store bjergudstyrsrække. Mærket har det bedste vandreområde for alle, der ønsker, at deres næste eventyr skal være sjovere og mere behageligt. Den fremragende vandresamling er kun en søgning væk fra at bringe det bedste udstyr frem til dig. Du kan shoppe Mammuts overlegne vandreudstyr på Trekkinn , da mærket er populært for at levere fremragende produkter med et strejf af innovation.

Mammut har det bedste udvalg af trekkingbeklædning, sko og tilbehør

Mammut- tøjserien byder på en unik oplevelse for alle bjergentusiaster. Dens innovative og klassiske sportstøj er berømte over hele verden for at opretholde deres overlegne kvalitet gennem alle disse år. Mærket er miljøvenligt ved at producere genanvendelige materialer, der hjælper miljøet. En Mammut-jakke er det perfekte valg til vandrere, som hjælper med at holde atleten komfortabel uden nogen ekstra byrde på hans lommer. Mammut-jakker er indtil videre de bedste på grund af at de giver enestående varme i selv faldende frostgrader.

Mammut-skoene er helt sikkert det bedste valg for entusiaster. Mammut-støvler er den perfekte allrounder til enhver form for bjergaktivitet. Disse støvler er stive fra ydersålen for at give tilstrækkelig støtte, mens den indvendige stødabsorbering giver den nødvendige komfort til fødderne. Derudover er tå- og hældelen af støvlen hård som en sten for at give den stivhed, man har brug for, mens man går på stien. Derfor er Mammut vandrestøvler helt sikkert den ultimative mulighed for enhver bjergbestigningsatlet.
Uanset om du er nybegynder eller professionel i klatring, er en Mammut-sele den største nødvendighed for enhver klatrer. Selen er designet til at forhindre fald under aktiviteten, og den fordeler personens vægt. Mammut rygsæk er også fremragende til at gøre trekking lettere, da den hjælper med at transportere mange personlige ejendele nemt på grund af dens lette og superkvalitetsmateriale. Den er fantastisk til alle vejrforhold, såsom regnfulde dage med sin vandtætte teknologi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk