up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Millet Rygsæk Hanang 40L

Millet Rygsæk Hanang 40L

Millet Rygsæk Hanang 40L

Millet Rygsæk Hanang 40L

Millet Rygsæk Hanang 40L

Millet Rygsæk Hanang 40L

Millet Rygsæk Hanang 40L

Millet Rygsæk Hanang 40L

plus
Millet

Millet Rygsæk Hanang 40L

Perfekt match

Produktbeskrivelse Millet Rygsæk Hanang 40L

Et væsentligt sportsudstyr til alle rygsækentusiaster, Millet Hanang 40L er en ideel, slank og let rygsæk designet til din vandreture, trekking og hverdagsbrug. Det kan meget godt tilpasse sig fra sti til bybrug, da det er holdbart og behageligt at bære.

Den kuffert med lynlås åbning har 4 brede rum, som er perfekt til opbevaring. De to stræklommer i siden har lynlåse på siden, og den øverste lomme på rygsækken har en nøgleclips, der sikrer beskyttelse, og det lille rum giver opbevaringskapacitet til små genstande som penne. De to sidelommer giver tilstrækkelig plads til at holde vandflasker eller beholdere. De indvendige lommer inde i et stort rum med stort volumen har plads nok til tøj og udstyr som Ice Axe Holder, mens de udvendige små lommer har plads til spiselige ting som enerybars.

Det polstrede bagpanel med belastningsjusterende stropper og justerbar brystbåndsrem gør det let og tilgængeligt at gribe og gå. Det justerbare bælte kan justeres eller kan fjernes efter eget ønske, også takket være bagåbningen med lynlås, at du nu har plads til et ekstra par sko. De ekstra lommer er også nemme at bruge og kan bære ekstra jakker eller enhver beklædningsgenstand sikkert.

Med masser af plads og lommer er Millet Hanang 40L en holdbar rygsæk af høj kvalitet til alle globetrottere. Rygsække er den eneste ægte følgesvend på dine trekking- eller vandreture. Så vælg klogt!

HANANG 40 trekking rygsæk, der er let at placere i det faste skab med det rene design og det aftagelige bælte, gør brugerens liv enkelt både til rejser og på stien, takket være funktionelle organisationsfunktioner.


Funktioner:

Lynlåst kuffertilgang
Brede forrum + gearholder
Stræk sidelomme + 1 lynlåse med lynlås
Bær håndtag
Isøksholder / Speed Poles ™ / sidekomprimeringsremme / bundremme
Lynlås øverste rum + arrangør + nøglering + regnafdækning
Ergonomiske stropper, belastningsjusteringsstropper, brystbånd, håndstøttestropper / ergonomisk og ventileret design / behageligt aftageligt bælte + lynlåslomme


Specifikationer:

Vægt: 1240 g / 43,74 oz
Kapacitet: 40L
Baghøjde: 46 cm / 18,11Hvis du vil købe de bedste Rygsække og kufferter fra Millet, har du fundet det bedste sted, trekkinn. Hos trekkinn, har vi kun de bedste mærker, som Millet, så du kun får de bedste udendørs, til de bedste priser. Kig selv efter i udendørs og Rygsæk Hanang 40L. Bestil nu og modtag dine Millet Rygsæk Hanang 40L, inden for et par dage.

Funktioner Millet Rygsæk Hanang 40L

Farve
Sort
Kapacitet
31-40 L
Køn
Unisex
Alder
Voksne
Taskeegenskaber
Vandafvisende
Vandtæt
Struktur
indvendig ramme
Anbefalet Brug
Vandring

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Millet Rygsæk Hanang 40L

Produkt

-

Gode ting, meget glad

Millet Rygsæk Hanang 40L

Steph

-

Som bestilt og leveret til tiden. RAS anbefaler jeg.

Millet Rygsæk Hanang 40L

Fremragende

-

Hurtig og i overensstemmelse med det bestilte produkt nikkel

Millet Rygsæk Hanang 40L

Fedt nok

-

Jeg købte den i sommers til at bruge som rejserygsæk på vandrestier i nord og den blev mere end leveret. Meget flot udført og med godt greb. Først virkede det dyrt, men nu ser jeg, at kvaliteten er det værd. Det eneste men er, at jeg gerne ville have haft denne model til at have en mindre version som 30-35L som damemodellen.

Millet Rygsæk Hanang 40L

Hanang 40

-

Produktet lever op til mine forventninger. Den fulde åbning i kuffertstil giver adgang til alt indholdet. Dens kompakte dimensioner og det faktum, at bæltet er aftageligt, gør det ret alsidigt. Jeg havde studeret det godt før købet og bestilte det på denne side, fordi det var tilgængeligt til en god pris. Heldigvis var den annoncerede tilgængelighed reel, i modsætning til hvad man kan se på markedspladser hist og her. Pakken ankom indenfor den aftalte tid. Ingen klager. NB: Jeg, der er forsigtig med fjernkøb, satte pris på at sende billedet af pakken, når den var klargjort til forsendelse.

Millet Rygsæk Hanang 40L

God til at gå

-

Let og meget praktisk rygsæk. Fremragende komfort. Den tilpasser sig perfekt til kysten og er ideel til gåture.

Millet Rygsæk Hanang 40L

Rose

-

Sammen med at sige hej vil jeg gerne fortælle dig, at jeg købte en rygsæk sammen med et par støvler for mere end en måned siden, og disse produkter er endnu ikke kommet til mit hjem, jeg vil gerne vide årsagen til dette, da det er længe siden købet

Millet Rygsæk Hanang 40L

Fantastisk

-

Meget behagelig rygsæk. Det har så mange lommer og tilbehør, der gør det meget praktisk. Det mangler intet. Æstetisk meget smuk. Meget hurtig levering.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up