up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Millet Rygsæk Ubic 50+10L

plus
Millet

Millet Rygsæk Ubic 50+10L

Produktbeskrivelse Millet Rygsæk Ubic 50+10L

Et vigtigt sportsudstyr til alle rygsækentusiaster, Millet Ubic 50 + 10L er en ideel, slank og let rygsæk designet til din vandreture, trekking og hverdagsbrug. Den kan meget godt tilpasse sig fra sti til bybrug, da den er kompatibel med hydratiseringssystemer og er holdbar og behagelig at bære.

Det minimalistiske design af denne taske og Variloop ™ -systemet gør den perfekt til enhver rejsende og vandrere. De to sidelommer giver tilstrækkelig plads til at holde vandflasker eller beholdere. De indvendige lommer inde i et stort rum med stort volumen har plads nok til tøj og udstyr. Det polstrede bagpanel med konturerede skulderstropper og justerbar brystbåndsrem gør det let og tilgængeligt at gribe og gå. Brystbåndene kan justeres eller kan fjernes efter eget ønske.

Med masser af plads og lommer er Millet Ubic 50 + 10L en holdbar rygsæk af meget høj kvalitet til alle globetrottere. Rygsække er den eneste ægte følgesvend på dine trekking- eller vandreture. Så vælg klogt!

UBIC 50 + 10 er en multifunktions rygsæk designet til år lang brug. Dens komfortable understøttelsessystem med metalrammen, der fordeler belastningen på bæltet, de ergonomiske stropper og EVA skumpaneler med perforeringer til ventilation er alle velkomne funktioner på udvidede vandreture i sommervejr. På ski turudflugter i både vinter og forår gør de praktiske tilbehør på denne skiholder rygsæk ejerens liv meget enklere. Flere lommer og specielle rum og bælter vil holde alle dine gear og holde dem let tilgængelige, hvis du har brug for det.

Funktioner:

strømlinet bjergkrop. aftagelig stretchflap med 2 spænder. adgangs lynlås, storm krave, kompressionsrem

lynlås

lynlås foran stretchlomme / sidestræklomme / lynlås, gusseted sidelomme

variloop system ™ kompatibel med at transportere alle alpine og basecamp udstyr / eksterne gear holdere / pack base stropper

hydreringskompatibel / regnafdækning

ergonomiske stropper, lastjusteringsremme, brystbælte, håndstropper. polstret hoftebælte med lynlomme

Specifikationer:

Mål:

volumen: 50 + lOl

baglængde: 43 53 cm

Stoffer:

n 210d honeycomb 3line // vandtætthed 1000mm // 100% polyamid

n 420d oxford hd sd // vandtætthed 1000mm // 100% polyamid

p 600d oxford // vandtæt 1000 pu wr // 100% polyester

p 1200d // 0 // 100% polyester

foring: n 210d 113t // vandtæthed 1000 mm iso 811 // 100% polyamid

Vægt: 1830 g

Teknologi:

Regnskyl:

Indbygget regndæksel. I tilfælde af nedbør er det hurtigt installeret og fastgjort i din taske, så du ikke kan miste det! 100% vandtæt.

Variloop System:

Størrelsesjusteringssystem på bagsiden med stropper. Kompatibel med året rundt alpine og campingudstyr: ski, isakse, poler, snesko, telt, sovepude ...

Omsorg:

Soveposer:

Udluft jeres Millet sovepose regelmæssigt for at give den lidt friskhed igen og sørg for, at posen er helt tør, før den opbevares væk.

Ved soveposer, der ikke indeholder ned, gælder generelle vaske- og tørringsanvisninger.

For soveposer, der indeholder ned, skal du se afsnittet "Produkter indeholdende ned" nedenfor.


I udendørs butikken, trekkinn, kan du finde forskellige størrelser i Millet Rygsæk Ubic 50+10L og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Millet Rygsæk Ubic 50+10L eller måske Rygsække og kufferter fra vores online udendørs butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet udendørs udstyr og Millet Rygsæk Ubic 50+10L anmeldelser.

Funktioner Millet Rygsæk Ubic 50+10L

Farve
Blå
Kapacitet
51-60 L
Køn
Kvinde
Anbefalet brug
Vandring
Alder
Voksne
Struktur
indvendig ramme

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Fantastisk taske

-

Jeg havde hørt, at godt, det er en superpose ved første følelse Det er meget behageligt, selvom det er lidt tungt At se over tid, hvad det er værd

Meget god rygsæk

-

Rygsækken er af meget god kvalitet og for mig perfekt.

Meget god taske

-

Meget god taske opfylder perfekt mine forventninger Tak for servicen som altid øverst anbefaler jeg

Fremragende produkt

-

Fantastisk produkt.

God kvalitet

-

God kvalitet! Det er det værd.

Producer af god kvalitet

-

Molt bona motxilla, fra molta qualitat, amb molts rum. 100% anbefales.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up