up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Mountain Hardwear

HERRER

HERRER

KVINDER

KVINDER

Jakker

Jakker

SOVEPOSER

SOVEPOSER

RYGSÆKKE

RYGSÆKKE

TENTS

TENTS

Afdelinger

Dametøj

Herretøj

Rygsække Og Kufferter

Soveposer

Telte

Alle( Mountain Hardwear )

Mountain hardwear

Mountain Hardwear er et amerikansk mærke, der designer tekniske produkter til bjergelskere. Mountain Hardwear er skabt med det formål at tilbyde kvalitetsudstyr og tøj og tilbyder dig det, du har brug for for at øve alle former for udendørs aktiviteter og fuldt ud nyde sporten.
Mountain Hardwear er velkendt for bjergbestigere og producerer det mest tekniske 4-sæsonstelt på markedet. Det skiller sig også ud med sine dunposer, der modstår op til 29 grader.
Siden grundlæggelsen i 1993 fortsætter Mountain Hardwear med at innovere år efter år. Dens mest berømte syntetiske sovepose, Lamina, er en af de letteste på markedet.
Bortset fra telte og soveposer er Mountain Hardwear også populært for sit tekniske udstyr: dunjakker, vandtætte jakker, bjergpolar ... På denne måde anerkendes mærket af folk, der praktiserer bjergbestigning, klatring og vandreture, men også af alle dem, der nyder at være i naturen.

clouse menu Luk